• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witajcie. U nas nocka taka sobie ale tragedii nie bylo. Ostateczna pobudka o 7.30 z czego od 6 z nami.

Kurcze wieczorem gosci bedziemy mieli a ja kompletnie nie mam pomyslu co do jedzenia zrobic. Lodowka prawie pusta. Ale jutro chyba sie przenosimy do Lodzi wiec nie ma co zapasow robic. Kurcze jak pomysle o tych blokach to az mnie trzesie. No ale chociaz nadrobie zaleglosci towarzyskie. I zakupowe, bo z tym w miescie zawsze latwiej. No i na szczepienie w koncu we wtorek pojdziemy bo juz nam sie dlugo przeciagnelo.

U nas tez pogoda do d... Na spacer na razie sie nie wybieramy przez co mam problem z uspieniem Ignasia.

reklama
Witam :-)
Rano zobaczyłam, że mała jest cała wysypana i pojechałam z nią do lekarza. Okazało się, że to trzydniówka.

U mnie pogoda ładna, ale co z tego skoro do południa byłam w mieście (u nas nie ma lekarza w soboty i musiałam jechać do szpitala). A jak wróciłam na wariata musiałam wszystko ogarnąć.

Marcia
jakaś szybka sałatka byłaby najlepsza, może z zupek chińskich, do tego kupiłabym jakiegoś gotowca np. śledziki, jakaś wędlina, jajka w majonezie, tak tradycyjnie.

A ja piję.....melisę bo oszaleje!!!!! mamy dzień pod tytułem "jak wyprowadzić matkę z równowagi". :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Matka dogadza, gotuje warzywka, kaszki, zupki, daje soczki, a on nie!!!! Spac też nie chce!!!! Ryk i ryk na przemian z wyciem:eek:
Łóżeczko, wózek, kojec, ręcę wszystko nie takie.....

EDYSIEK zdrówka dla małej,ale ją dopadło.

TRUSKAWKOWA na godzinę jak wyszło słońce wyszliśmy ale moja cholera nie będzie w wózku jezdzić,zrzędziła i wróciłam się do domu.Teraz zjadła butlę i spi oby jak najdłużej;-).Obawiam się że melissa zasłaba na rozdarte dziecko:-D

Wszyscy weekendują i pustki.Młoda wykąpana,pojedzona i smacznie śpi:tak:
Dziewczyny wiem że jeszcze czas ale ja zawsze wcześniej kupuję,macie jakieś pomysły na prezenty mikołajowe dla dzieci?weszłam na allegro ale zupełnie nie wiem czego szukać.

hej

Milenko - ja co roku mam ten problem, co komu kupić, dwójka dzieci u szwagierki i nigdy nie wiadomo co się temu młodemu pokoleniu aktualnie podoba:confused2: Emmą się specjalnie w tym roku przejmować nie będę bo i tak wszystko jest na 5 minut:-)

Nas dzisiaj z mężem wzięło na sprzątanie chałupki, do tego zakupy i spacer z Emmą i tak jakoś dzień zleciał, że nawet czasu na forum nie było. Teraz ślubny oporządza córę po kąpieli, a ja czekam żeby zesnęła i też chyba idę do łóżka bo jakaś zmęczona jestem.
Tylko się wcześniej piwka napiję bo ochotę mam ogromną:cool2:
Życzę wszystkim spokojnej nocy i grzecznie śpiących dzieci:tak:

Faktycznie weekendowo ;)

Pogoda do bani :( w ogóle to macie jakiś patent na czyszczenie kółek od wózka? Bo ja wjezdzam przez korytarz do salonu i jest sajgon. Mam zmiotke ale średnio daje rade. A o deszczu to lepiej nie mówić...

Edysiek zdrówka, ale dziadostwo małą dopadło :(

Milenka zazdroszczę cebulek. Wpraszam się na wiosnę. Kocham kwiaty :) na moich 30 m ogródka juz mam dość napchane..

Dziś na chwilę byli rodzice z moim dziadkiem bo chciał odwiedzić prawnuczke a sam juz daleko nie jeździ :) szkoda trochę ze nie doslyszy bo ciężka komunikacja... dorzucił do krzesełka do karmienia i tak młoda zyska chicco polly 2w1 bo wybraliśmy dziś takie w smyku. Kupimy na allegro-135 zł różnicy.. może jak Młoda dostanie krzesło to zacznie coś jeść.. nadzieja matka głupich... dziadziu przywiózł jabłuszka "bio" to jutro przyrzadze..już widzę zachwyt dziecia mojego ;)

Spokojnej nocy wszystkim!

PS mąż uspil młodą pierwszy raz od nie wiem kiedy... bo się nie dawała mu... jak mi dobrze teraz :)) ale i tak się nocki boje.. jak zwykle

Aaa jeszcze odnośnie prezentów..w sumie tylko kupujemy co roku męża chrzesnicy i jej siostrze. Ale normalnie pytamy ich mamę. Powiem szczerze ze czasami nieźle zaskakują. W życiu bym nie pomyślala. Chrzesnica chciała w zeszłym roku wodę toaletowa o zapachu wanili.a ta młodsza...pociąg na torach... czad ;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry