L-oka
Fanka BB :)
jaka tu cisza od rana 
ja Mlodego zawiazalam w nosidle i zasnał
mam chwile na forum.
super i jaki praktyczny. w tym spiworku bedziesz wkladac Małą jeszcze ubraa w spiworek czy juz tylko jakas kurteczke? pytam bo ja sama nie wiem jak to jest co kupic
a nie mam doswiadczenia.
ja Mlodego zawiazalam w nosidle i zasnał
Witam :-)
U nas ok, po za tym że mała znowu wstała po 5. Obiadami gardzi nadal, ledwo co pół małego słoiczka zjada![]()
Śpiworek mamy taki http://img30.otofotki.pl/obrazki/zd110__DSC0668.jpg ciekawe jak będzie wyglądał w rzeczywistości.
super i jaki praktyczny. w tym spiworku bedziesz wkladac Małą jeszcze ubraa w spiworek czy juz tylko jakas kurteczke? pytam bo ja sama nie wiem jak to jest co kupic

Czysta komercja, wszystko kręci się wokół wpychania w dzieci jak największej ilości słodyczy co mi się okrutnie nie podoba, nic w tym duchowego a tylko na zdrowie szkodzi. Czasem żałuję, że mimo wszystko nie wychowamy Emmy w Polsce, ale raczej nie ma na to szans narazie
Potem wylądowała ze mną w łóżku i spała niespokojnie przez 1,5 godziny ale tak się wierciła, że ja mogłam pomarzyć tylko o spaniu. Zasnęła dopiero spokojniej o 5:10 po butli i pospała do 7:40. I tak mniej więcej co noc. Albo te zęby wyjdą albo ja wyjdę i nie wrócę