• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Udało mi się dorwać do kompa, bo starsza wróciła i gra w Simsy ;-)
Wczoraj jeszcze poszliśmy do znajomych, ale po 19 mała włączyła marudzenie i trzeba było wracać do domu, jak się zbliża pora kąpieli to nie ma zmiłuj :-D

Katjuszka skoro wkrótce chcesz dorobić sobie brzuszek to dieta jest bez sensu ;-)

reklama
Dziewczyny nie nadrabiam bo nie mam kiedy...nspisze tylko co u nas.
Bylam na kontroli z Igorem, dostal 4 leki alergiczne i w razie W wziewy. Ryczec mi sie chce ale trzeba sie pogodzic z losem u dzialac dalej. Za 1-2 miesiace mysze isc na testy pokarmowe; a w czwartek lece na badania krwi w kierunku pasozytow..... Arti nadal zadmarany...
Jutro 80 urodziny babci

Z brzuszkami obstawiam pierwsze Auliye potem Katjuszka i Madziolina :). Chyba, że któraś nas wcześniej zaskoczy ??

Truskawkowa - dużo zdrówka i cierpliwości, zrobicie badania i wszystko bedzie jasne. Miłej imprezki !

Viltutti - w dzień Twoje postanowienia przynoszą efekt to i niedługo nocne zaczną :) tego Wam życzę z całego serca :)

Ostatnia edycja:
MIKA MADZIolina pierwsza bo ona już w tym miesiacu planuje się starać o suwaczek:-D,a właśnie gdzie AULIYA?

truskawkowa najgorsze jak nie wiadomo od czego i trzeba szukać,mojego starszaka wysypuje na plechach co chwilę i dermatolog zwala że to alergiczne a alergolog że dermatologiczne:baffled:a pediatra zawsze mówi ze może płyn albo proszek zmieniłam.

Katjuszka lubi twoja córa jezdzić tym chico?moja autko kocha żeby ja wozić a wózkiem nie cierpi jezdzić.

My pojechaliśmy wieczorem na szybko na zakupy bo dziwnie pusto sie zrobiło,mała już wyła w aucie bo nie spała popołudniu.

Hej
Kurczę a u nas znów mąż chory, dlatego mało piszę bo staram się go trzymać z dala od Emmy bo ledwie co wyszła z kataru i zdecydowanie nie chcę powtórki z rozrywki.
A zabawianie Emmy cały dzień, plus spacery z psem i obiad = brak czasu.
Viltutti - powodzenia w dalszym "dietowaniu" Olka! Oby noce szybko wam się naprawiły, zanim sąsiedzi was zgłoszą za znęcanie się nad dzieckiem ;-)
Truskawkowa - oby wam się trafił dobry alergolog! To połowa sukcesu w szukaniu przyczyny alergii. I oczywiście zdrowia jak najwięcej!

Brzuszków wam się zachciewa :-D
Ja pewnie szybko starałabym się o kolejnego maluszka gdyby było to łatwe. A tak....to nie wiem...trochę mnie odstrasza przechodzenie znów przez całą procedurę, finanse...eh :-(
A obstawiam....Katjuszkę:-). Pewnie szybko zacznie działać zanim K ją całkiem wykończy a mąż w akcie desperacji odetnie sobie przyrodzenie ;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry