katjuszkaa
Fanka BB :)
Dzin dybry
tak mi się jakoś Alo Alo przypomniało 
Ja nie wiem o co chodzi, ale to chyba jakiś bunt nocny nastał bo moja juz nie wiem którą noc z kolei robi sobie przerwę od godziny do dwóch
nad ranem. I wcale się to na dłuższe spanie nie przekłada. W ogóle ostatnio dużo mniej śpi. Jak spala chyba z miesiąc dwa razy po 1,5 godz w dzień to teraz zazwyczaj dwie w sumie się z biedą uzbieraja 
U nas zębów nadal tylko dwa. A marudzi czasem tak jakby lada moment miały wyjść
i nic..w sumie już półtora miesiąca czekamy na kolejne..
Jak tam czytam o tych przerwach świątecznych itp to zastanawiam się jak to będzie ze szkołą wyglądało kiedyś..
Kurcze K. Nadal nie pełza ani nie raczkuje
tylko siedzi i stoi trzymana pod pachy. Nie ma opcji żeby jej nie pomoc bo jak siedzi np na kolanach to tak się prostuje jak struna żeby wstać ale nie umie ogarnąć tematu żeby się sama ustawić 
Wczoraj był obiad u teściów. Musze się wygadac. Idę w odpowiednie miejsce...
Ja nie wiem o co chodzi, ale to chyba jakiś bunt nocny nastał bo moja juz nie wiem którą noc z kolei robi sobie przerwę od godziny do dwóch
U nas zębów nadal tylko dwa. A marudzi czasem tak jakby lada moment miały wyjść
Jak tam czytam o tych przerwach świątecznych itp to zastanawiam się jak to będzie ze szkołą wyglądało kiedyś..
Kurcze K. Nadal nie pełza ani nie raczkuje
Wczoraj był obiad u teściów. Musze się wygadac. Idę w odpowiednie miejsce...
,a tak serio to chyba sprawdza sie teoria że nie ma rozdartych dzieci tylko takie co cos im dolega,odstawiłaś od cyca i złote dziecko się zrobiło,coś mu z cyca szkodziło,nie sądze że to zbieg okoliczności.