• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Moi też nic nie mieli po inhalacjach. Może to od dziecka zależy?

Milenka ja przeczytałam 2 części, ale strasznie mnie to wynudziło. Nawet książki kupiłam, ale na szczęście udało mi się sprzedać.

reklama
Ja nie czytałam jakoś zeszło,mąż kuzynki sprzedawał 2lata temu ksiazki do bibliotek i mówił że mi przywiezie,bo po tym od razu sie w ciaże zachodzi:-p,ale nie zdążył bo zaszłam :-D.A tak zachwycają się tymi ksiażkami.
Ja też jak będę robić inhalacje to przepoje,zaszkodzić nie zaszkodzi,tyle ze u nas przeziębień nie ma,moja wali z wielkiej rury od razu.

My też po inhalacjach nie przemywamy, Ewa kilka razy tylko miała, ale Zosia to weteranka, nigdy nic nie było, ale teraz wujka googla spytałam i faktycznie trzeba przemywać. szkoda, że lekarze nie informują.

Greya przeczytałam, a raczej zmęczyłam. Pierwsza część jeszcze jako tako, ale trzecia to już dramat. Na odmóżdżenie w sam raz.

Viltutti nie pękaj, chyba nie spodziewałaś się, że Olo od razu zaskoczy. W końcu on nic nie kuma, nagle zostaje sam z obcymi babami, mamy nie ma, dla takiego malucha to trauma musi być, potrzeba czasu, żeby z paniami i nowym miejscem się oswoił. ja bym dziecku m-c dała, jak będzie poprawa to wydłużać czas. Trzymam kciuki, żeby było tylko lepiej. Ja na jesieni będę to przeżywać, aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl

Pewnie też zależy od dziecka, mój złapał to dziadostwo i teraz toczymy nierówną walkę.

Czytałam pierwszą część, druga tylko do połowy bo totalnie mi nie podeszła.

Greya czytałam całego i nawet mi się podobał, choć jak dla mnie za bardzo cukierkowaty. Zgadzam się, że pierwsza część najlepsza. Jednak momenty ;-) były fajne i działały na wyobraźnię. Choć potem znalazłam dużo ciekawsze książki z momentami :-p
Do kina się nie wybieram, może potem obejrzę jak będzie gdzieś dostępny. Jakoś mnie nie ciągnie, mam w głowie swojego Pana Szarego i wolę by tak na razie zostało. Zresztą ja zawsze z dużą rezerwą podchodzę do adaptacji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry