Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny, Wy też miewacie takie doły czasami? nastrój dobry, a tu nagle zmiana i mega dół. Wczoraj mnie taki dopadł, że szkoda gadać:-(
hej dziewczyny!!
byłam dzis na usg przesiewowym...i na szczescie wszytsko jest super))
maluszek szaleje....po tym jak zabralam go na wesele w sobote, do dzis zostały mu tance w głowie))
jejq ale odetchnelam z ulga po tym ze wszystko dobrze i ze prawdopodoiebnstwo tych okropnych wad jest na prawde malutki) emocje opadaja....i padam
![]()
Hej!
witajcie urlopowiczki![]()
marteczka gratuluje!
ja tez wcinam miod chyba z miesiac jak nie lepiej, ale staram sie ograniczac z uwagi na wysoki cukier
ja jeszcze mam tydzien do wizyty i chyba oszaleje. Co prawda mdlosci mam juz mizerne, ale dzisiaj mnie cos zaczelo pobolewac w pachwinie/ w dole podbrzusza po lewej stronie. Nie wiem czy sie martwic czy nie, zobacze jak bedzie jutro.
tez zle sypiam, wczoraj poszlam spac prze 4 nad ranem, wlasciwie to juz dzisiaj, masakra. Mam nadzieje ze dzisiaj uda mi sie pospacto dobranoc Kochane!
ja też planuję kupić taką poduszkęmoja bratowa miała takiego "rogala" i bardzo sobie chwali. więc jak tylko brzuszek będzie większy, to na pewno kupię
![]()
Dziewczyny, Wy też miewacie takie doły czasami? nastrój dobry, a tu nagle zmiana i mega dół. Wczoraj mnie taki dopadł, że szkoda gadać:-(

Dagmar co to za nerwy! Myślenie w takim kontekście jest absolutnie zabronione!!! Przecież wszystko będzie dobrze![]()