Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam :-)
Goga takie doły to chyba normalne u ciężarnych. Ja też wieloma sprawami się przejmuję i nawet ryczę na głupich filmach (co mi się nie zdarzało).
wogole moj D. to ma ubaw ze mnie jak film jakis ogladamy,
Witam dziewczynki. Jestem w ciążypo raz drugi (pierwszy niestety poronilam ;( ). Mam 23 lata, termin według OM mam na 10,04,2014r a według USG 09,04,2014r. Mam nadzieje ze mnie przygarniecie
![]()
masakra terazbdwa dni wolnego.

Wy się pracą stresujecie... więc ja opowiem krótką historię o tym, jak mój pracodawca dowiedział się o moim błogosławionym stanie
W piątek po południu dostałam zwolnienie na tydzień, z powodu kłopotów z ciśnieniem i pracą serca. Mój mąż w poniedziałek z samego rana zawiózł L4 do zakładu pracy i złożył w biurze podawczym, skąd miało trafić do rąk kadrowej. Zanim zdążył wrócić do domu, panie z biura podawczego rozszyfrowały kod "choroby" i znęcone sensacją pobiegły do mojego kolegi z pokoju badać stan ciąży... Jak wróciłam wczoraj do pracy po tygodniu nieobecności to zdał mi relacje jakie miał pielgrzymki. Ponad to, zostałam między wierszami posądzona o celowe zajście w ciążę aby zatrzymać etat...
Kiedy zaszłam w ciążę, byłam w trakcie półrocznego stażu, po którym nie było wiadomo czy i na ile zostanę zatrudniona, ale biurwy wiedzą lepiej
Zatrudniono mnie, na pół etatu ( nieco ponad 500zł na rękę miesięcznie) na okres powyżej 3m-cy ( dokładnie 3m-ce i 1 dzień...
) i faktycznie wczoraj się dowiedziałam że pracodawca ma obowiązek przedłużyć mi umowę do dnia porodu. Cieszy mnie to, ale posądzenie mnie że specjalnie zaszłam w ciążę żeby się ustawić (będę pracowała 4m-ce dłużej, czyli zarobię na dziecku AŻ 2tys!!!) wkurwia mnie do łez...
Zastanawiam się, czy nie rozkręcić w pracy afery na temat ujawnienia informacji poufnych, i przyczynić się aby ktoś za to bekną solidnie...
Witam dziewczynki. Jestem w ciążypo raz drugi (pierwszy niestety poronilam ;( ). Mam 23 lata, termin według OM mam na 10,04,2014r a według USG 09,04,2014r. Mam nadzieje ze mnie przygarniecie
![]()
witam wszystkich.
ja dziś tylko się odmeldowuję i znikam.
Rano miałam jednorazowe plamienie-powiedzmy beżowe- wystraszyłam się i pół dnia przeleżałam i ze stresu przepłakałam. Od rana nic się nie pojawiło, więc czekam no rozwój wydarzeń ( a raczej jego brak). jak coś się jutro pojawi to gnam do gina. Ale powiem Wam, że boję się okropnie![]()