• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej hej:-)

Edysiek oj ja też się śmiałam że Kubuś będzie botanikiem bo kwiatki i ziemię uwielbia chociaż wie że mu nie wolno. Mam sporo kwiatów i większość oddałam na przechowanie szwagierce a te mniejsze poustawiałam na meblach:tak:
Co do spacerow to K wycwanił się i teraz już nie będzie spał jak nie jest wózek w ruchu ale dziś spal w domu w wozku dwie godziny:tak:
Ja także łączę się w bólu z @:no:

Mika oświeć mnie proszę jaki teraz jest skok bo jakoś nie pamiętam?

Katjuszka no piękne te storczyki:tak:

Magda super że zaczynacie zajęcia na basenie:tak:

Marcia pięknych masz Królewiczów no i zdrówka dla nich :tak:

Dziękuję kobitki za życzonka:tak:

reklama
Agunia - pozdrów Fipcia ;)

Te nasze chłopy skoki mieli do pierwszego roku życia teraz bunty im sie włączyly albo kryzys wieku średniego. Chociaż mój na tą chwile bez zarzutów .... CHWILO TRWAJ :)

Milenka - mowy nie ma w nic mu sie nie dam wkręcić bo padam na pysk, chociaż piwko z nim wypiłam. Naiwny myśli, że ....

Kroczek - chyba to bedzie to : 41-48 tygodni (sekwencje)

Pomiędzy 44-48 tygodniem życia, dziecko zaczyna znajdować i tworzyć sekwencje za pomocą wszystkich swoich zmysłów.

Ostatnia edycja:
Dzuma przy tym to pestka;-) Ale mam i dobra informacje- ten wirus fochus dlugo nie trwa.

Ide spac bo jutro ciezki dzien przed nami-ide ze starszakiem do laryngolowa zbadac czy ten kaszel to nie wina 3 migdala(badanie przez nos) oj bedzie placz;-(

milenka to zależy jak ta noga boli, a dostal diagnoze?
Zaczne od życzeń, Kroczku najlepszego dla Ciebie i lagodnego zabkowania i skokow u K.
My dzis bylismy w 3ke u dentysty. O zaliczyl wizyte adaptacyjna :) M zdejmowanie kamienia bo ma lenia i oczywiscie ja.
Po poludniu pieczenie ciasteczek bo przyszla jedna z 5 walentynek mojego starszaka na zabawy i chcial upiec i zlecial mi dzien.

Hej, ja na mojego K. nie mogę narzekać bo w tym tygodniu się nie widywaliśmy prawie wcale :D po 16 mijałam się z nim w drzwiach oddając małego a wracam ok 20 jak już O. śpi i nie bardzo da się pogadać czy cokolwiek zrobić :)
W ramach rozkręcania biznesu napisałam na fb że robię manicure hybrydowy za darmo no i oczywiście odezwało się tyle chętnych, że nie do przerobienia, mam przynajmniej po 2 panie dziennie. Jakby 1/3 z nich chciała wrócić i zrobić już za pieniążka to byłoby miło, ale zobaczymy.
Postanowiłam, że nie będę brała pieniędzy dopóki nie będę w pełni zadowolona z roboty.

reklama
Mówicie, że wirus krąży? To może ja mojego zaszczepię :eek:

My wczoraj zaliczyliśmy pierwszą wizytę u fryzjera, bo Julkowi już włosy do oczu wchodziły. Ale był ryk :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry