• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
dzięki za życzenia :) Marzenie obecnie mam tylko jedno - żeby się w końcu sprzedało mieszkanie!! ja chcę już podjazd do garażu mieć i może taras a nie kupę ziemi pod oknem ale to musi być za co zrobić :happy2:
Randka wcześnie ale z przyzwoitkami byli bo mąż mój i mama koleżanki więc bezpiecznie. Póki co płaciliśmy każdy za siebie ale to ona zapraszała:happy2: Niestety macie rację że później to chłopcy zwykle fundują wyjścia a to daje rodzicom po kieszeni.
Syn w nocy łaskawy bo 2:30 i 5:40 na mleko wstał przed 7 jęczał wzięłam go do siebie i jak już prawie spał to starszak wpadł że ubrany i zęby umyte i było już po spaniu

Auliya spelnienia marzen i wiele radosci.

Truskawkowa gratulacje zabkow!

Milenka trzymaj sie dzielnie kobieto!!!! Zdrowka

U mnie nie obylo sie bez kolejnej sprzeczki. Ale posiedzimy u tesciow do soboty to troche psychicznie odpoczne. A potem tylko czekac na wiosne i wyprowadzke!

No to K tez chora. Juz myślałam, że poważniejsze akcje nas ominą.. przeliczylam się :-(

Kaszel się nasilil i spik cieknie wodnisty. Wcisnelysmy się do lekarza, ale nie podobają mi się leki które dostała. Bo niby ani nie oskrzela ani nie płuca i tylko coś tam usłyszała, że jej spływa, ale dostała nebbud do inhalacji (wg ulotki to przy astmie jest) jakieś krople do nosa z antybiotykiem i mucosolvan mini syrop. nie znam się zupełnie, ale coś mi to wszystko nie pasuje. A najgorsze jest to, że młoda zaczęła się bać inhalatora..i histerycznie się drze..

Zapowiada się ciekawie..

reklama
Katjuszka u nas przy inhalacji pomaga telefon ;) puszczam jej na yt piosenkę o kocie i jedziemy :) zdrówka dla was. Co do leków to nie pomogę, bo tych nie znam. Krople do nosa mieliśmy Tobrex niby do oczu, a my do nosa używaliśmy.
Jak dobrze wyczytałam to nebbud to to samo co pulmicort. Mają ten sam składnik. Tylko cena różna ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry