Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Edysiek nie dodałam, że mojego oglądała rehabilitantka bo nadal jesteśmy pod opieką w przychodni i dopóki nie chodzi tak stale to jest ok
Mam pytanie do innych mam dziewczynek. Czy jak małym zdarzy się rzadsza kupka to też wchodzi im w okolice intymne? Jak sobie z tym radzicie? Ja delikatnie wybieram chusteczką nawilżającą. Zastanawiam się jakie jest ryzyko infekcji, bo zdarza się że mała ma rzadką kupkę i jest tam ubrudzona nawet dwa, trzy razy dziennie, mimo że staram się ją od razu przebierać i boję się kurczę, żeby nie dostała jakiejś infekcji,która nie koniecznie może być widoczna na zewnątrz.
haha muszę Was rozczarować ;-) niestety ona uwielbia ten chodzik i w nim goni, ale po krótkim czasie i tak przyłazi i wyciąga ręce i jest maaama.. Także niecny plan Viltutti się nie uda :-)..

Katjuszka jak dzień?
.Pogoda ma być taka do soboty,paskudnie jest,leje i szaro.Pochwal się jak tylko przyjdzie przesyłka
a kupiłaś czapkę?Ja byłam w pepco ale czapek wiosennych nie mieli jeszcze,myślę nad kompletem od Emilki ale nie bardzo te tkaniny,zobaczę jak wyjdzie jak uszyje.
,nakupiłam jej getrów na wiosnę bo się okazało że 3pary nowych spodni są ciasne w brzuchu a na długość jeszcze mogą poczekać.Jakby schudła to za 2-3miesiace może w nie wejdzie,nadziej matką głupich;-)