• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No i mamy pierwszą solenizantkę :-) Sto lat Emma. I pociechy z rodziców :-)

U nas noc super. Julek przespał calusieńką i wstał jak zwykle o 6, ale mi to akurat nie przeszkadza, bo też tak muszę wstawać.

reklama
Mika - dziękuję za pamięć :-) Jakoś żyjemy. J ma już wilgotny kaszel i humor mu wrócił, natomiast O miał wczoraj kryzys i non stop wył i nic mu nie pasowało więc mam nadzieję że dziś będzie lepiej. On ma ten kaszel gorszy i głębszy bo w końcu oskrzela chore:-( O sobie pisać nie będę bo brak słów... pociągająca to mało powiedziane.

Emma - sto lat, sto lat!
Kiedy ten rok zleciał? Dopiero przecież się urodziła?!

EMMA 100LAT

images

Ostatnia edycja:
Hej
Dziękujemy wszystkim za życzenia :-)
Naprawdę ciężko uwierzyć, że to już rok minął. Wracam sobie dziś myślami do porodu i do momentu jak pierwszy raz zobaczyłam Emmę :-)
Mogłabym ją rodzić i jeszcze raz :-)

reklama
haha muszę Was rozczarować ;-) niestety ona uwielbia ten chodzik i w nim goni, ale po krótkim czasie i tak przyłazi i wyciąga ręce i jest maaama.. Także niecny plan Viltutti się nie uda :-)

U nas nocka taka w miarę jak na nią, bo w sumie jedna pobudka na 1,5 godz i kilka drobnych, ale do 21 to myślałam, że będzie horror bo tak się zanosiła płaczem przy 4 pobudkach, że naprawdę się bałam co to będzie. Nawet do mojej mamy na ręce nie poszła, tylko do mnie i tylko trochę mniej wyła.. ale dotknęłam jej górną szczękę to aż zaskowyczała :( cudownie :( na szczęście po nurofenie zasnęła..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry