• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja tez mialam niezly ubaw czytajac was :-) to jak po srodku ma byc to ja Lodz proponuje ;-)

Postaram sie wieczorem napisac, bo moje dziecko wyjatkowo dzisiaj dwie godziny juz spi (pewnie pod wplywem forumowego syropku ;-) )

Ja póki co zamiast % fervex zażyłam, przy takim stężeniu zarazy w domu ciężko się uchować.
Bilans wizyty u lekarza: Ewa zmiany w oskrzelach i antybiotyk, Zosia początki zapalenia płuc, również antybiotyk:-(. Taka biedna była, ledwie w tej poczekalni siedziała, w domu natychmiast padła i przespała 4h.
Za to Ewę miałam ochotę za okno wystawić, cała przychodnia ją słyszała, nic jej nie pasowało. W desperacji na chwilę na podłogę ją dałam to momentalnie spokój. niech ona już chodzić zacznie, bo wszędzie poza domem gdzie na podłodze urzędować nie może oszaleć z nią idzie. Żeby nie było - wszystko z uśmiechem na twarzy znosiłam;-).
Jutro dla odmiany kontrola z Olą. Jak usłyszę, że jeszcze w oskrzelach coś słychać to sobie w łeb strzelę normalnie.

Viltutti prawie na każdym rogu jest apteka i monopolowy ;)

Magda o, kurczę to poważnie u was. Naszą też w przychodni ciężko na rękach utrzymać. Inaczej chętnie, by podłogę wycierała.
A Ty jutro zamiast strzelić se w łeb, to strzel se jednego. Zabijesz zarazę i będziesz się lepiej czuła :tak::laugh2: a na poważnie, życzę, by już było lepiej u Oli.

Magda zdrowia dla Twoich dziewczyn. Żeby chociaż u Oli było po wszystkim.
Co do miejsca spotkania to wybierajcie Wy (moje kwietniówki) z ZG jestem sama to i tak mnie wyjazdowe spotkanie czeka :-)
Niby dziś spokój a padnięta jestem przez to, że mokro w powietrzu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry