• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mlenka jak to sie domyslasz? To nie podczytujeszich na co dzien? A tak serio to ja nas podziwiam ze i otwarty utrzymujemy na *******y i zamkniety na powaznie bo czesto watki przenosza sie na zamkniete grupy a pozniej umieraja smiercia naturalna...

reklama
Katjuszka jak zaczęłam czytać Twój post to myślałam, że ktoś Ci dziecko podmienił :-D

Ja idę spać, bo ostatnio coś się nie wysypiam :eek: ciekawe czemu przecież takie duże dziecko normalnie całe noce przesypia, oczywiście nie budzi się nawet na jedzenie czy picie.

Przez Was wcale nie pójdę spać :-D
Ale i tak mała już zaczęła jazdy (co noc to szybciej),=]dałam jej Nurofen, tylko mam nadzieję, że przez to nikt do opieki nie zadzwoni :szok:

Edysiek ja swojej też dałam dziś nurofen, bo jazdy czyni niemiłosierne... bać się? :szok: czekam aż ktoś zapuka do drzwi, chętnie przyjmę darmową opiekę dla dzieci :tak::-D

reklama
Katjuszka Ja jak zaczęłam czytać twojego posta to myślałam że sie gości wystraszyłaś i postanowiłaś grać dobra minę do złej gry;-)ale uff doczytałam do końca i ok

A ja was zaskoczę i całkiem serio moje dziecko wyjątkowo śpi twardo i nie słyszę jojczenia przez sen,ja ogarnęłam prasowanie i się relaksuję.Ale wesoło dzisiaj:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry