• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Rila najlepsze zyczenia dla chlopakow!!!!

Mika mozecie isc na spacer z wysypka bo ona oznacza koniec choroby i rownoczesnie koniec zarazania.

U nas goraczka znowu byla przed polnoca i teraz ok 9 go zlapalo. Czyli plus taki ze wieksze odstepy sa. Ale biedak sie meczy :-( wypatruje tej wysypki jak zbawienia. Nic nie moge w domu zrobic bo mlody tylko na rekach. Spi tez tylko przy cycu i nie da sie odlozyc. Dobrze ze mama zabrala chociaz starszego na spacer.

Dziękuję w imieniu kawalerów za życzenia. Aż trudno uwierzyć że minął rok.
Chłopcy od niedzieli tak dają w d... że jako przykładna matka mam ochotę sobie strzelić w łeb. Noce złe, dni jeszcze gorsze. Ciągle ryk i marudzenie, jak nie jeden to drugi. Szok!

Witam :) Poduszka pod prześcieradłem póki co zostaje bo Mała śpi lepiej :)
Rila zdrowia dla chłopców.
Mam do Was pytanie, czy któraś już walczyła może z pleśniawkami? Małej się zrobiła i tak głupio mi z taką błahostką gnać do lekarza, u dorosłego wiem czym sobie poradzić ale u dziecka :confused:

reklama
Chwila przerwy na obiad i zaraz po starszaka zmykamy...
Rilla pogubiłam się i nie wiem czy złożyłam Ci już życzenia. Zdrowia i bezbolesnego wychodzenia ząbków dla chłopców a także spełnienia marzeń i doborowego towarzystwa na całe życie :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry