• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszkooo - mam nadzieję, że skoro od jedynek górnych się zaczęło to może później będzie choć trochę lepiej. Tak staram się Ciebie pocieszyć na naszym przykładzie bo z ośmiu zębów zdecydowanie górne jedynki były najgorsze.

Nasze ostatnie noce też okropne, a że zaczęły się w sumie przed szczepieniem to zwalić na nie nie mogę. Dziś przerwa w spaniu od 1:40 do 5:00. Większość tego czasu Emma wyczyniała dziwne figury koło mnie w łóżku, jojczyła i stękała,usiłowała z premedytacją powyrywać mi włosy: one by one:confused2: O piątej mleko, nurofen na dziąsła bo zaczynam podejrzewać, że coś może być na rzeczy w górnych partiach i do 7- ej wyśpij się mamo.

Dobrze, że obiad z wczoraj to siedzę i się lenię korzystając, że mała śpi :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam cichą nadzieję, że u nas jak dotychczas będą szły na zmianę parami zęby, bo dolne jakoś jej nie przeszkadzają, tylko z górą mamy problem. Dolne dwójki i jedynki to nam tylko śmignęły, oj trochę swędzenia, dwie noce gorsze, zaplucie po pas i po bólu.

reklama
Truskawkowa u mnie niby cały dzień ładnie, słońce świeciło, ale wiatr strasznie zimny. Chciałam coś porobić na dworze, ale byłam chwilę i mi się odwidziało ;-) Za to małej ten wiatr najwyraźniej nie przeszkadzał, bo spała 3 godziny. Przez co nie kładłam jej już na 2 drzemkę. Za to byłyśmy teraz na spacerze, właśnie przed chwilą do domu wróciłam.

Katjuszka ja zastanawiam się czy robić w tym roku małej piaskownicę, bo ona cały piasek zje :baffled:

U nas też czwórki najgorzej wychodzą, może dlatego że też wszystkie naraz. Myślałam że już spokój, ale ciągle ją męczą, w nocy płacze a i w dzień jak coś czasem do dzioba wsadzi to zakwili, bo ją boli. Jeszcze jedna została do przebicia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry