Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej hej
u mnie wieczorne ekscesy żołądkowe
i do tego marudzenie mojego dziecka jeść NIE, kąpać się NIE, myć zębów NIE, spać NIE ........tylko bajki i bajki![]()

.Co do mieszkanka,to jak mogę wyrazić swoją opinię,to może przemyśl propozycje męża,jak tylko dacie radę teraz z utrzymaniem dużego.Pomyśl zaraz będziesz mieć 2nastolatków w domu odmiennej płci i będą marzyć żeby mieć swoje pokoje,no bo jak przyprowadzić kolegę jak się ma 3rodzeństwa w pokoju,żadnej prywatności.A jak pójdą z domu to wtedy sprzedać mieszkanie,kupić mniejsze a za resztę kasy jechać w wymarzoną podróż albo zostawić na godną starość.Ty będziesz mieć 4dzieci to i tak któreś może zostać w domu i założyć rodzinę.My mamy 2pokoje i za kilka lat musimy rozbudować dom zeby dzieci miały swoje własne pokoje.DZIEŃ DOBRY.
Dagmar to Cię męczy,ja za to od kilku dni mam co wieczór potworną zgagę.Co do mieszkanka,to jak mogę wyrazić swoją opinię,to może przemyśl propozycje męża,jak tylko dacie radę teraz z utrzymaniem dużego.Pomyśl zaraz będziesz mieć 2nastolatków w domu odmiennej płci i będą marzyć żeby mieć swoje pokoje,no bo jak przyprowadzić kolegę jak się ma 3rodzeństwa w pokoju,żadnej prywatności.A jak pójdą z domu to wtedy sprzedać mieszkanie,kupić mniejsze a za resztę kasy jechać w wymarzoną podróż albo zostawić na godną starość.Ty będziesz mieć 4dzieci to i tak któreś może zostać w domu i założyć rodzinę.My mamy 2pokoje i za kilka lat musimy rozbudować dom zeby dzieci miały swoje własne pokoje.
,
POLISIA zgadza się że to jest ich obowiązek ale zależy na kogo się trafi,a jakaś lewa gotówka zawsze może zmienić sytuację o 180%.A jak nie daj bóg trafie na jędzę to nie będę patrzec że nie dam dla zasady i mnie oleją,pomyślę jeszcze o takim rozwiązaniu jak ANIOŁEK zawsze to pewne kto będzie mnie wspierał i jeden stres mniej!
;-)
.Miałam raczej na myśli że syn kolegów a córka koleżanki,kuzynka ma 2synów ulokowanych w 1pokoju,starszy ma 14lat a młodszy 6 i jak przychodzi kolega do starszaka to krzyki cały czas;mamo weż go stąd bo nam przeszkadza'między zainteresowaniami takich dzieci jest już przepaść.