Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc dziewzcyny. Dawno mnie nie bylo a w tyle napisalyscie...
Niestety wczoraj dostalam krwotoku i bylam na izbie przyjec w szpitalu. Okazalo sie ze mam 3 male kilkumilimetrowe krwiaki w macicy. Dostalam duphaston, biore juz Luteine i mam kategoycznie lezec. Pytali czy nie chce zostac w szpitalu,ale podobno nie polepszyloby to mojej sytuacji wic leze grzecznie w domu. W piatek mam kontrole, mam nadzieje ze krwawienie minie a krwiaczki sie wchlona.....
Trzymajcie sie dzielnie![]()
AGUNIA gratuluję,super.
KROCZEK też mam krwiaka i lekarze mnie uprzedzili że można plamić,też plamię co jakiś czas na brązowo.LEŻ I JESZCZE RAZ LEŻ,to najlepsze lekarstwo.
TYSIEK witaj,współczuję wymiotów ale zbędne kilogramy chyba Ci nie grożą przy takim spadku wagi,ja jestem leżąca,więc tyje,jem a nie ruszam się.
Aha! A brakiem objawów zupełnie się nie przejmujcie. Ja nie miałam żadnych mdłości, chumorów i zachcianek. A brzuch jak był płaski, tak jest. Tak więc głowa do góry, bo jak się okazuje jest to zupełnie normalne ;-)
Najwiekszy ma 17x10 mm wiec niby nie jest duzy ale jednak krwawienie jest. Leze plackiem i czekam :-)NIKUSIA witaj wśród hodowców krwiaków,jaki masz?mój ostatnio miał 5cm i się nie chciał zmniejszać,w środę się dowiem co dalej u mnie.Mi też powiedzieli że leżenie w szpitalu nic nie da,brać duphaston i luteinę i leżeć można w domu.Uważaj na siebie.
AGUNIA niestety tak już jest,stres o nasze dzieciątka już zostaną na zawsze,ja czuje wewnętrzny niepokój,mam nadzieję że w środę się uspokoję.
).
Po powrocie do domu marzyłam o odpoczynku ale trzeba było grzyby poczyścić i coś z nich zrobić. I tak są i marynowane i suszone, jest sos a jeszcze dzisiaj che zrobić zupkę :-)
ale nic nie poradzę mój zmiennik się rozchorował.