• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

No ładnie to tylko ja jeszcze mojego O nie wyswatałam... a póki co rozgląda się za starszymi bo w 6latkach u starszaka furorę robi i oczami wywraca :happy: ale to nie to samo...

reklama
Jak tu wesoło,same matki polki widzę na tym wątku,żadnych narzekań,wszystko z uśmiechem.Ja tam wolę sie dużo nie uśmiechać bo mi dużo zmarszczek wyjdzie a nie chce żeby córka wstydziła sie za matkę:-p,że pomarszczona i zaniedbana;-).

VILTUTTI chcesz być matka frustratka nr 2?Jak nie to lepiej nie narzekaj.Jak FETA smakowała?Szkoda mi się jej zrobiło:eek:

Katjuszka zaradna babeczka że zbiera wszystko,od przybytku głowa nie boli.

A może dziewczynki ćwiczą już na dorosłe życie to lizanie?:-pMoja nie ma takiego nawyku,ale ona pod musztrą jak w wojsku to wie co wolno a czego nie.Ale muszę przyznać że jestem z wychowaniem daleko w tyle,kurcze robienie herbaty itp u nas jeszcze z rok pewnie potrwa taka nauka:szok:

Moja chyba miała któregoś z chłopaków zaklepanego, ale którego :eek::eek::eek:

Moja starsza też namiętnie kamienie do domu przywoziła z każdego wyjazdu nad staw, chyba jeszcze z rok temu.
Truskawkowa gratki dla małego :tak:

Byłyśmy dzisiaj na długim spacerze, bo musiałam do szkoły się wybrać. Myślałam, że mała pośpi tak ładnie jak wczoraj. A ona spała może 45 minut, pod szkołą się obudziła, chyba tylko po to żeby wejść ze mną do środka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry