• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Wątek "swatka" nam się zrobił :-)
Dobrze, że ja już mam to za sobą.
AguniaGR - przygotuj dobrze Julka bo Emma na razie to herod baba. Nie wrzaskliwa, nie płaczliwa ale psuj straszny, zabawkami ciska z całej siły o ziemię i jeszcze nogą po nich depta, wali pięścią po czym się da. Jak jej tak zostanie to Julko musi być gotowy ;-)

U nas dziś znów piękna pogoda. Młoda wstała o 6:30 więc o 9:00 poszłyśmy na godzinny spacer, plac zabaw zaliczony. Teraz odsypia już ponad godzinę. Po obiedzie lecimy na drugi spacer bo aż żal siedzieć w domu.

Wracając do bardziej przyziemnych tematów: coś z jedzenia mojemu nie podpasowało, bo trochę często kupy robi i ma cały zad czerwony jak u pawiana... Smaruję sudocremem ale chyba średnio pomaga.
Kuźwa, dawno chory był :wściekła/y: ale obstawiam soczki, bo ostatnio dużo pił, to mu dawałam...

PS. Ja to chyba zaklepałam sobie Milenkę jeśli dobrze pamiętam :cool2:

Hehe to jeszcze mój wolny

Załączniki

• 1426769756099.jpg
    1426769756099.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 58
Viltutti u nas Sudocrem się nie sprawdził, sprawdzałam też kilka innych i używamy jedynie tego pol_pl_weleda-BABY-CALENDULA-KREM-DLA-NIEMOWLAT-Z-NAGIETKIEM-na-odparzenia-1339_2.jpg

Znowu mała nie pospała za długo, ledwo pół godziny. Spać już nie będzie ale idziemy zaraz na spacerek.

Załączniki

• pol_pl_weleda-BABY-CALENDULA-KREM-DLA-NIEMOWLAT-Z-NAGIETKIEM-na-odparzenia-1339_2.jpg
    pol_pl_weleda-BABY-CALENDULA-KREM-DLA-NIEMOWLAT-Z-NAGIETKIEM-na-odparzenia-1339_2.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 50
Jeszcze raz dzięki za życzenia :-)

U nas nic lepiej. Towarzystwo rozdarte i niezadowolone:-( Ja naprawdę łudziłam się że z biegiem czasu będzie łatwiej i coraz przyjemniej a tu wielka d...
No co prawda zęby na horyzoncie i się powoli przebijają ale żeby to tylko był ten powód to jakoś mi się wierzyć nie chce :-(
A co jak mam po prostu wredne bachory??? (pozdrawiam miłe koleżanki-podczytywaczki)

Wy tu o swataniu, ja lepiej nie będę wciskać żadnej z Was moich rozdarciuchów, bo na bank by reklamacje i zwroty były ;-)

Truskawkowa - gratulacje!
Marcia - mam nadzieję że u Was ze zdrowiem lepiej!
Viltutti - u chłopców pomógł krem Nivea s.o.s. Mimo że zazwyczaj sudocrem dawał radę, ale właśnie jak pupa się czerwona robiła z powodu tego co zjedli, Nivea lepiej gasiła zaczerwienienie.

U nas bepanthen, po jednym posmarowaniu zawsze po problemie.

Rila jeszcze doczekasz się poprawy, jeszcze trochę i chłopaki świata poza wspólną zabawą nie będą widzieć. Na razie na to jeszcze za wcześnie, ale światełko w tunelu na pewno wypatrzysz jak sie dobrze przyjrzysz:tak:
Po obiedzie jeszcze spacerek zaliczyłyśmy, bo pogoda cudna. Ewa w wózku anioł:szok:, najpierw ze 20 minut siostrę obserwowała, potem trochę na huśtawce i wózku biszkopty i chrupki przekąszała.
Przy meblach lata już jak szatan, tylko z jednego końca w drugi, dziś uczepiona bluzki Zosi zrobiła parę kroczków. Może do roczku zacznie trochę dreptać:tak:

reklama
Ancona - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA HUBCIA :)

U nas na odparzenia tylko Alantan Plus Maść ;)

Marcia, Truskawkowa - pojawiła sie u Was ta wyczekiwana wysypka ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry