• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ha wcielo mi cytaty :wściekła/y:Rila jesli sie doczekam Ali to ja zamawiam jednego z twoich chłopców tylko to ona bedzie musiala zdecydowac którego:happy: zawsze mi sie bliznieta marzyly moze by chociarz wnuki były
A ja będę probowala filozofie mojej mamy stosować nie podpadac jako tesciowa bo jak to ujela mamie sie wybaczy a tesciowej nie... koncze bo mi tablet swiruje

reklama
W imieniu Hubcia dziękuję za życzenia i z uśmiechem padam na twarz :).
Ale się uśmiałam oj już dawno nie było mi tak wesoło. W końcu po gościach i mogę odpocząć. Najfajniejsze w urodzinach było grzebanie solenizanta łapkami w torcie :) teraz Mały śpi i ja zaraz też. Co do swatania to jeszcze mój wolny ;) może któraś go zechce biega jak torpeda najszybciej jak uda mu się zwinąć jakiś telefon albo pilota i nie da sobie w kaszę dmuchać starszemu bratu co raz czymś stuknie puknie i płacz (starszego oczywiście). Czasem liźnie podłogę, dzisiaj odsunął i wszedł do szuflady w komodzie dobrze że stałam obok i załapałam bo zaczęła się przewracać, ten mój psotnik jest nie ustraszony broi psuje i leci dalej. Hmm kurcze tylko herbaty jeszcze nie robi ale dzisiaj wyjmował naczynia ze zmywarki jesteśmy o dwa kubki lżejsi :) A reszte postaramy się w najbliższym czasie nadrobić ;).

Ancona no i przez tablet dopiero terazzyczenia ode mnie dla H. Podoba mi sie co robi i zesie nie poddajewniczym. Wytrwalosci i usmiechu w realizacji nowych zadan..Mika jeszcze zalezy czy Ala sie pojawi ale bić sie przecież onią mogąa dowoli :-)

Ostatnia edycja:
Witam, informuję wszem i wobec, że nie śpimy od 4.50...
Także ten...
Czekam kiedy sąsiadom przestaną się podobać te poranne śmiechy,piski i walenie wszystkim o wszystko.

Marcia Twoja torpeda i moja choleryczka to ciekawy związek ;) pasi mi :D

Viltutti przecież to sama radość ;) takie dziecięce śmiechy z rana :)

Za nami ciężka noc, oj, nawet bardzo ciężka. Ledwo na oczy patrzę.

Mój syn ukradkiem podczytuje forum. Jestem tego pewna na 100%. Wczoraj wszerz i wzdłuż wylizał mi piekarnik, a jak mu się znudziło to próbował się dobrać do kosza na śmieci. Po zjedzeniu zupy (rękami) pomógł mi wycierać podłogę ręcznikami, a jak po zabawie się zmęczył to wziął swoją ukochaną pieluszkę i wyszedł z pokoju, jak za nim poszłam to akurat zadzierał nogi żeby wejść na łóżko i się zdrzemnąć :eek: I muszę to podkreślić - to nie są żarty :szok: Ale, że w przyrodzie musi być zachowana równowaga to po drzemce jojczał cały wieczór i wisiał mi na rękach.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry