• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Też bym strasznie chciała okna pomyć, a tu lipa, mamy remont naszego bloku, ocieplanie, rusztowania i syf dokoła. Jak na komunię umyję to będzie dobrze. Tak więc u mnie będzie musiał zmartwychwstać przy brudnych oknach;-)
Zaćmienie obejrzane, trochę pospacerowane, ale tyłki nam zmarzły więc szybko do domu wróciłyśmy. Teraz obiadek i po Oluchnę do szkoły

Zaćmienie też oglądałam przez kliszę z MRI mojego chłopa :-D
Chłop gotuje dziś obiad, Emma śpi, normalnie nie wiem co zrobić z wolnym czasem. Położyć się?:shocked2: czy to aby nie zszokuje niektórych, bo może powinnam na kolanach szmatą podłogę oporządzać. Matka Polka nie ma czasu na kawę i ciasto czekoladowe, które sobie wczoraj upiekła.
Swoją drogą jest tak błyskawiczne, że wstawię linka na kulinarny, bo naprawdę dla zabieganych ekstra.

Ostatnia edycja:
Viltutti jesteś mega aż się ciachem zakrztusiłam ze śmiechu :)
U mnie okna brudne firanki też i już mnie to nie rusza :) wczoraj uchyliłam okno na godzinkę to miałam pełno styropianu, też blok ocieplają :) a dzieci jaką frajdę miały. .

Na 15.15 do lekarza jedziemy, małego cały czas gorączka trzyma. Ale żeby nie narzekać to pogoda jest cudna i buźka się cieszy :).

Madzik Ty wyrodna matko :-D sprzątać, a nie się obijać. Jak dzieciaczek śmieciuszka zje to Wam opieczka społeczna zapuka ;-)

Przypomniałyście mi z tym styropianem.. u nas w lecie dobudowywali osiedle.. miałam gdzieś z K jechać a samochód m miałam dostępny.. postanowiłam go wywietrzyć zanim pojadę z dzieckiem i zostawiłam wszystkie szyby otwarte... słuchajcie jak weszłam to była taka apokalipsa, że myślałam, że mnie zabije jak to zobaczy, bo auto to przecież ważniejsze niż rodzina ;-) a on nic, odkurzy się.. myślałam, że padnę

Kupiłam K na promocji w tesco piłeczki.. 100szt za 25 zł.. matko co to dziecko z nimi wyprawiało.. całe 10 min, ale zawsze to coś.. Natomiast teraz muszę zamówić piaskownicę na allegro :-D

Wiecie, przeczytałam przed chwilą, że wybuchy na słońcu powodują kłopoty ze snem, bo wpływają na zwiększoną produkcję melatoniny przez szyszynkę. Liczę, że dziś noc będzie łaskawa.

reklama
Djmka u nas nocka raczej lekka nie będzie bo H ma zapalenie ucha :( i ząbki z tyłu mu idą więc zapowiada się interesująco...
Oby do poniedziałku było lepiej bo mamy dwie wizyty w lublinie (zakaźnik i audiolog) i było by miło gdyby choróbsko trochę odpuściło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry