• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Co za cudowna nocka za nami. Pobudki tylko co godzinę i wstanie dopiero o 6. Żyć nie umierać.. :-) zaczynam podejrzewać górne dwójki bo bez jaj. Slini się jak bulterier i cały czas trzyma rękę w buzi..

Ja juz wysprzatalam kuchnie i kibelek ;-) i ciasto się upiekło. Potem jedziemy coś dobrego sklapnac w knajpie gdzie chrzciny były i obadac park bo zaraz obok. M ma jeszcze ambicje jechać po drugiej drzemce do Agata meble ale czarno to widzę. Bo ona zapewne uwiesi się na moim biodrze..

Moje dziecko w ogóle juz nie zaśnie z nikim poza mną. I m i baba są bee. Wariuje, ledwo na oczy patrzy ale nie zaśnie..

Co to się dzieje z nowymi koleżankami? Juz pouciekaly?

reklama
DJMKA no właśnie podobno dopiero do niektórych dodają, i ten co miałam w domu i młody raz wypił to jest w składzie. chyba musze wkoncu zacząć czytac skład lekarstw.

zapowiadali na dzis deszcz ze śniegiem a tu od rana śliczna pogoda, byłam juz na szybkich zakupach, zupa gotuje sie i póżniej na spacer z chłopakami, bo dzisiaj sama jestem.

Mi tez jakos imprezy roczkowej za bardzo nie chce sie robić ale tak jak Villutti kiedys pisała to roczek i 18 to takie najważniejsze urodziny.

A propo 18stki moja chrześnica robi imprezę na 50 osób, wynajeła salę i zaprosiła młodych i "starszych" na jedną. za długo to ja z tym moim to nie pobawię sie bo on tez tylko ze mną przy cycu usypia.

Matko co tu taka cisza,? Moja noc rewelacja-konkrernie zasnal ok 23, o 3 mleko z wierceniem sie do 4:30-:( a o 6 wstal..... ale usmiecham sie jako matka polka-powod usmiechu wrocil o 5;-)

Truskawkowa - coś czuję że twoja częstotliwość zaglądania na forum może się teraz znacznie zmniejszyć;-):-D

Mnóstwa zdrowia jak zwykle dla naszych chorowitków. Widzę, ze zapalenie ucha w modzie - pewnie ma to związek, że większość dzieci (oprócz M Madzioliny) twardo hoduje zęby:-)

Noc u nas godna uśmiechniętej Matki Polki i wczesna pobudka - gdybym miała okna od wschodu to bym sobie go pooglądała ;)

Oliwia - 50 osób :szok: Ja na ślubie miałam 38. Ciekawa jak się młodzież razem ze "starszyzną" będzie bawić.

Witam po znosnej nocy bo pobudka tylko przed pierwsza. Teraz jeszcze spi:baffled: A my zaraz na ogrod jak zje 2gie sniadanie.
Madzik ja mialam 41 gosci (na weselu oczywiscie) i mysle ze mlodziez jak na weselu sie pobawi bo zestaw wiekowy podobny...
Ciekawe co z moim ogniskiem ?

Ostatnia edycja:
To ja tym razem roczek skromny bo tylko beda 2 moje przyjaciolki z rodzina a chrzciny tez w skromnym gronie bo rodzina i wyszlo 12 osob doroslych i 5 dzieci.
My juz po spacerku teraz obiad i chcemy pojechac do Ikea bo starszy chce nowa posciel w cyferki

Moja dzisiaj znowu ciągiem spała 3 godziny i popołudniu już jej nie kładę. Nie mam pojęcia co wpływa na długość jej spania, bo raz śpi krótko a raz długo. Zdążyłam w tym czasie ogarnać i obiad zrobić i nawet zjeść - dzisiaj były placki ziemniaczane. Ale jak tak długo śpi to i tak za wiele nie porobię, bo czekam czy wstanie czy nie.

Ja wesele miałam bardzo kameralne, niecałe 30 osób.
A na roczku najwyżej będzie 13 dorosłych i 4 dzieci, ale pewnie nie wszyscy zaszczycą nas swoją obecnością ;-)

Auliya u mnie na razie pogoda ładna i nie zapowiada się na pogorszenie, więc pewnie u Ciebie też tak będzie, bo do Zielonej mam rzut beretem raptem 100 km :-D Ale mi narobiłaś chęci na ognisko, albo chociaż na grilla.

U nas nocka też ok. Pobudka po 2, flacha i spanko do 6. Pomijając fakt tej 6 w weekend !

Zimno i wietrznie mamy. Spacerek jeden zaliczony, zobaczymy co bedzie z drugim.

Auliya - udanego "ogniskowania".

Wesele mieliśmy na 90 osób, a chrzciny na 12 dorosłych i 4 dzieciaków.

Na obiad pierogi z kapustą , a na jutro żeberka juz sie marynują ;)

Podejrzewam trójki w drodze bo też łapska w buzi, jakby jeszcze zmieścił to by stopy władował.

Ostatnia edycja:
U mnie też wesele było na 38 osób. A na maj mamy zaproszenie na wesele kuzyna - na 200 os. ;-) i chyba wybierzemy się z dziećmi, bo podobno sporo maluchów ma być.
Truskawkowa - to miłej soboty ;-)
Oliwia - IKEA w sobotę... Chyba Ci trochę współczuję. My byliśmy rano na zakupach w magnolii i do teraz odpoczywam ;-)
Anacona - zdrówka!

Co jeszcze... Zęby na tapecie, jeszcze nic nie widać, ale już lekko czwórki czuć. Nie mogę się doczekać aż wyjdą. Najlepiej razem z trójkami i piątkami.
No i jakoś nie mam ochoty na organizowanie roczku. Może jak trochę częściej będę tu zaglądać to mi się Wasza energia udzieli:-)

reklama
Cześć dziewczyny, właśnie wróciliśmy znad morza. Pogoda się zepsuła wiec dobrze ze juz jesteśmy w domu. Bardziej się z męczył am tym wyjazdem niż odpoczelam, ale chyba tak już teraz będzie z maluchem:) w chwili wolnego poczytam co tam u Was.
W ogóle czy Wasze dzieci też tak świra wały wczoraj ze spaniem? Mój cały dzień nie spał i wieczorem tez ciężko było go uśpić
Widzę temat urodzin. U nas bedzie kolo 20 osob razem z nami. Ja ubolewam nad tym ze będą to sami 'dorosli'. Wśród najbliższych nie ma więcej dzieci, więc młody w przyszłości będzie przewodził w stadzie:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry