• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

O Matko Ile ludzi na roczek. Mnie wychodzi w sumie 11 plus dwoje dzieci i uważam ze to za dużo... mhm to może jeszcze kogoś zaprosze ;-) tzn jeszcze nikogo nie zaprosiliśmy, ale pewnie trzeba już powiedzieć.

U nas na weselu 90 osób było. A trzy msc wcześniej bylismy na takim na 260.. życzenia to obłęd przy takiej ilości

Młodej się wszystko pokrecilo przez ten obiad i park i teraz mi śpi. A chcielibyśmy jeszcze te meble jechać zobaczyć..

reklama
Wpadam na chwilkę
Wiosna taka, że w domu usiedzieć nie możemy:-). Sezon rolkowo - rowerowy uznajemy za otwarty:tak:
Niezłe imprezy roczkowe się wam szykują. U nas 10 dorosłych plus 5 dzieci. Zapraszamy dziadków i chrzestnych

U nas na roczku było 11 osób dorosłych i 3 dzieci (włącznie z moją 2) i to na dwa dni było rozłożone bo nie wszystkim termin pasował.

Piękna pogoda za oknem i zazdroszczę Wam spacerów my przez choróbsko siedzimy w domu :(.
Milenka jak Wasze zapalenie ucha? Lepiej już? U nas to jakieś wariactwo o 11.00 było ok 10 min drzemki i ok 16.00 jakieś 4minuty.. a tak to krzyk pisk płacz gryzienie i dlłubanie mamusi w oku i ogólnie to jest super :).

Myszka7 odwiedź dentystę, zawsze może obejrzeć co w buzi i powiedzieć jak postępować a najwyżej jako wizytę zapoznawczą wpisze w papiery (my już byliśmy :D)

Edysiek ogniska nie było bo mój się wypiął że nie będzie gdzie siedzieć a znajomym się dzieci pochorowały.
Sprzedałam za to starszaka po obiedzie a młodszy wziął koleżankę 7lat i jej psa na spacer. Oczywiście zasnął na 1,5h jak by mu było mało wcześniejszych 4h. Ja wróciłam podziabałam drewno na podwórku bo sporo jeszcze zostało a mąż ze starszakiem się gości u kolegi bo jak wszedł to już nie wyszedł ze mną...

U nas o dziwo tak pięknie, że aż żal w domu siedzieć. Właśnie wróciliśmy z 2,5 godzinnego spaceru, młoda zjadła deser i zamiast iść na drzemkę to roznosi dom w strzępy;-). Ale przynajmniej robi to sama więc my z mężem raczymy się kawą i ciastem :-)

Mika - a F ma już czwórki bo już mi się te zębole u forumowych dzieciaczków mylą?

Ancona - oj ciężko przy ładnej pogodzie w domu wysiedzieć. I jeszcze fakt że maluch się męczy przy zapaleniu ucha. Oby jak najszybciej przeszło!

No ja robię roczek na 2 tury, bo stwierdziłam że nie ogarnę imprezy w domu na 30 osób plus 5 dzieci... :D
A wesele miałam na 160 osób...

No tak, mój mąż ikeę zaliczył dzisiaj i skutkowało to bólem głowy do tej pory ;)

U nas na roczku będzie ok. 15 osób z nami włącznie w tym moje dzieci, bo innych nie ma w rodzinie małych. Wesele miałam na jakieś 25 osób łącznie z dziećmi ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry