• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Oj widzę, że urodzinowo się zrobiło:)
U nas będzie w sumie około 15 osób i ja bym zrobiła tylko kawę i tort lub ciasta jakieś jeszcze ale mąż jak zwykle twierdzi że musi być z przytupem bo to roczek:baffled: No i chcąc nie chcąc muszę coś pomyśleć nad żarełkiem.
U nas wesele było chyba zaplanowane na 120 osób ale w sumie odhaczyło się coś koło 90. Nie pamiętam już dokładnie bo mam wrażenie że to wieki temu było:-D

Co do 18 to szykuje się nam niebawem jedna i też będzie impreza w lokalu dla młodzieży i dorosłych razem. Byłam już na takiej 18 i wbrew pozorom było całkiem fajnie i jakoś pokolenia się dogadały:tak:

DJMka gratki dla Młodej:) Zuch dziewczyna:tak:

auliya Tak myślę właśnie iść z nim do dentysty tylko jakoś nie widzę tego: jak mój syn otwiera dzióbek do sprawdzenia ząbków :) chyba, że wezmę jedzonko jakieś :) hi hi hi. Myje ząbki tylko z Tatusiem :) Wogóle pocieszny jest :) tylko od 2 a może nawet 3 dni nocki są okropne, pewnie kolejne ząbki idą, więc wschody słońca itp. rzeczy są dla mamy codziennością.
Tylko jak to mowią: kto jak nie My damy radę :)
No a dziś natchniona Waszymi wpisami wyszorowałam część okien bo My niby blisko Jezusa ze Świebodzina ale nie chciałabym aby moje brudne okna przeszkodziły w Zmartwychwastaniu :) Ależ jestem dumna z wykonanej roboty. Chłopaki sobie poradzili - oczywiście przerwy na cyc trzeba było robić bo tęsknota synka była ogromna :)

PozdrawiaMy weekendowo

Witam weekendowo.

Po pierwsze zabiję Katjuszkę za te kulki z tesco, bo przy okazji młody dostał, misia, maszynkę do baniek mydlanych, sorter ślimaka, piłkę, dresiki, bluzę, body i czapeczkę.

Po drugie podpadły mi Milenka i Edysiek, bo ogródkują się od kilku dni, a na mojej działce chwasty rządzą, więc dzisiaj cały dzień z nimi walczyłam.

A po trzecie wspomniana walka nie była łatwa, bo Julek był dzisiaj strasznym bachorem. I niech mi któraś świętoje****wa mamuśka teraz podskoczy :wściekła/y:

Zatem żeby zbytnio nie bluzgać życzę jedynie zdrowia i udanej niedzieli.

To wg tego co dziewczyny piszą teraz pewnie pójdą czwórki :-)

No właśnie u F to trójki "ino ino" do przebicia a czwórki jeszcze wysoko.

Agunia - te świętoj....teraz boją się odezwać ;) zrobiły szum i poszły, teraz czytają z ukrycia, śledząc słowo po słowie, analizując nasz tok myślenia i czekając na nasz "czarny humor" , żeby za jakiś czas (jak juz sie tego trochę uzbiera) uderzyć z argumentami nie pasującymi do naszych poglądów [emoji33][emoji33][emoji33] ale nie na tego złego bo dzięki nim mamy nowe koleżanki :)

Ostatnia edycja:
U nas noc masakra. Któraś już... I nie wiem dlaczego, na zęby nic nie wskazuje w dzień niby normalnie się zachowuje więc go raczej nic nie boli... Chyba zrobimy drugie podejście z magicznym syropkiem...

Jeju moja nocka to rodem z koszmarów... yyy...przepraszam, rodem z marzeń... milion pobudek, wrzasków i kij wie o co kaman. Łeb mi trzaska. Młoda podbija świat na dwóch kończynach, tak jej się spodobało od wczoraj :)

reklama
Moje dziecko od wczoraj zachowuje się jak w najgorszych dniach swojego życia. Właśnie zaliczyłam 40 minutową histerię, bo on nie będzie jeść śniadania, ale za to będzie pić moją kawę :wściekła/y: Pamiętam jak byliśmy u lekarza jak Młody miał 6 miesięcy i ten po obejrzeniu dziecka powiedział, że Julko będzie ekstrawertykiem i histerykiem i że najpierw zacznie stawać, później siadać, potem raczkować, a na końcu chodzić. Pomyślałam wtedy, że to jakiś szajbus. W chwili obecnej zwracam człowiekowi honor i wchodzę pod stół żeby wszystko odszczekać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry