• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas tez piekny dzien i tez zaliczylismy w koncu dluzszy spacer po chorobie. No a potem do roboty. Ignas dzisiaj w dzien ladnie spal i katar ma mniejszy wiec mam nadzieje ze nocka tez bedzie lepsza.

Jak dla mnie tez mogliby odwolac swieta. A o sprzataniu nawet nie zaczelam myslec. Nie mowiac juz o tym ze nawet nie wiem gdzie te swieta spedzimy.

Ancona duzo zdrowka dla H. Oby szybko mu przeszlo. Ale jak dostal leki to po.weekendzie powinno mu byc juz lepiej.

Ostatnia edycja:
Djmka dostał Amotaks 3x2,5 ml
Dicortineff do ucha, ibufen od goraczki i przeciwzapalnie a na gardło syrop prawoślazowy i Uniben do psiukania na gardełko. Kurcze tak mi go szkoda, budzi się z piskiem co chwilę :(.

Witam :-)
Moja dzisiaj pół nocy marudziła, o 2 zjadła butlę i dostała nurofen i było nieco lepiej. Przecież musi dbać, żeby matka nie wpadła w patologię.

Ancona zdrówka dla małego.

Ja jeszcze wcale nie czuję świąt, zostały 2 tygodnie a ja mam wrażenie jakby były za 2 miesiące :baffled:
O roczku też jeszcze jakoś nie myślę, jedynie co to datę mamy ustaloną i gości wstępnie zaproszonych, robimy 18 kwietnia.

Ancona zdrowka dla H. Jak młody miał zapalenie ucha to tez mielismy Amotaks. A propo prawoslazowego to ostatnio w aptece babka tez mi sprzedala a wczoraj pediatra zakazała bo teraz syrop prawoślazowy ma alkohol w skladzie i zdziwiła sie ze farmaceutka mi taki polecila.
My tez bylismy wczoraj na wizycie. Na szczescie okazalo sie ze oslychowo i gardlo czyste. Wynika ze ten kaszel ma od zebow bo ida mu rownoczesnie gorne 1 i 2. Slina mu splywa i kaszle.

Noc bez zmian. Pobudki pare razy dotego jeszcze meczyl go ten kaszel i znowu noc na siedzaco.

Edysiek ja chyba tez roczek tez zrobie 18 ale dla znajomych bo 26 mamy chrzciny wiec wtedy dla rodziny polacze z roczkiem.

Dzień dobry za mną patologicznoe wspaniała noc :D taką patologię to ja mogę uprawiać ;)

Oliwia ponoć nie każdy prawoślazowy ma alkohol w składzie.
My roczek mamy za tydzień, ale nawet myśleć mi się nie chce o tym.

ANCONA moja też ma zapalenie ucha,ma zinat

Ja mam porządki wiosenne na święta zrobione bo przed roczkiem ogarnęłam,ale wielkanoc jakoś takiego szału nie czuję.Czekoladowe łakocie do koszyczków już kupione,młody pistolety na wodę już przygotował i tyle uroku dla dzieci.Ja na pewno zadbam żeby w domu była świeża rzeżucha,żonkile,tulipany i forsycja może zakwitnie;-)

U nas noc tak jak przewidywałam z atrakcjami, sąsiedzi byli na pewno szczęśliwi ;)

Oliwia aż poszłam sprawdzić skład i na butelce nic nie ma :/

Idę na interwencję bo młody starszemu zeszyt wyrywa i krzyczy jeden i drugi :)

reklama
Witam. U nas dla rownowagi calkiem niezla noc. Obudzil sie moze ze dwa razy, ale dostal cyca i spal dalej. Wstalismy chwile przed 7 wiec tez ladnie :-)

Zdrowka dla dzieciaczkow.

Ancona oj skad ja to znam. U nas mlody zawsze wszystko starszemu zabiera i jest awantura o wszystko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry