• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

My od 5 nie śpimy. Noc nawet niezła, z jedną pobudką.
Żeby nie było tak miło, postanowiliśmy oduczyć małego nocnego zasypiania na rękach ( bo ostawiam, że to jest powodem nocnych płaczów - zasypia u mamusi na rękach, a budzi się niewiadomo gdzie) więc z wieczora delektowaliśmy się ( i pół osiedla) koncertem w wykonaniu Alka, a o północy zaliczyliśmy 10 minutowy popis...

reklama
A mojej sie znowu poprzestawiało,wstaje przed 6 a od 5 już się kręci i marudzi ale przed północą już mi sie budzi na mleko:no:,a ostatnio to około 3jadła i spała do 7.Nie ma szans nie dać jej jesć bo nie zaśnie.

Mika a wyobraz sobie, ze wczoraj TVN turbo nie lecialo wcale. Bratowa byla i zostala na noc:-)
U nas noc super. Co prawda 2 razy wstal na mleko ale d razu zasypial.
Ale coby smiesznie nie bylo dzien byl beznadziekny-ryk i zero spania.

reklama
Aż głupio mi pisać, bo moje dzieci spały dziś do 7:30. Fakt że Minio się budził w nocy, ale raczej szybko zasypiał, więc jakoś mocno tego nie odczułam. Ale może mam fory, bo kawy nie pijam ;-)
A z innych rzeczy - ma któraś doświadczenia z podcinaniem wędzidełka pod językiem? Bo Minio ma taką przyjemność przed sobą i na razie sprawdziliśmy jak to prywatnie kosztuje to wychodzi 650 - 800 zł :-( (bo u niego podobno konieczne będzie znieczulenie).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry