• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Ogólnozbiorowy bunt okołoroczkowy na forum:no:.

E na razie śpi....Tfu...tfu.

Viltutti - oby, oby, życzę Ci z całego serca. I żeby nie zapeszyć to tfu...tfu

Kroczku - super, że udało się tak bezboleśnie pozbyć smoczka:-)

Katjuszkooo - a może warto zabrać smoka już teraz? Może nie będzie się K w nocy wybudzać jak go zgubi?

Życzę wszystkim dobrej nocy:-)

reklama
No powiem Wam, że nie wiem, czy to tak się akurat złożyło, czy jednak w tych książkach coś mądrego można znaleźć. Tak jak pisałam, wczoraj wieczorem chwilkę popłakał a w nocy zrobił jedną pobudkę i to zasadniczo bez płaczu, tylko z chwilką jęczenia.

Mój ma smoka tylko do zasypiania, ale jak już dobrze śpi to go wypluwa i resztę nocy spędza bez niego. Jak ogarniemy samodzielne zasypiania, to będziemy od smoka odzwyczajać bo myślę że roczne dziecko to już dobry wiek na to.

Jak to w radiu rano wołają " dzień dobry bardzo" czy jakoś tak :) u nas do 24:00 byly cztery zrywy pospolite, później już tylko 2 i wstalismy o 5:00. Cudownie wesoly synek i jego usmiechy od rana. I mama w troszke gorszej kondycji. Życzymy milego dnia :)

Ostatnia edycja:
Myszka u mnir też wake up o 5 w dodatku dwójka tak wstaje :D nic tylko się uśmiechać.
U nas smoczek to ulga na ząbkowanie i do spania też, więc na spokojnie podchodzę do tematu ;)

Witam i ja . Nocka rewelacyjna, pierwsza taka od porodu. Zasnął około 20 i pobudka dopiero o 6:30.

F jest smoczkowy tzn. używamy go do zasypiania, czasem do uspokojenia, a na spacer zawsze biorę w kieszeń jak pisała Katjuszka w razie W.

images

VILTUTTI Najlepsze życzenia dla mojego zięcia;-),zdrówka,uśmiechu i zadowolenia z rodziców.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry