• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam,

Katjuszka dziękuję bardzo w imieniu Julka. Nie omieszkam przekazać mu życzeń.

Faktycznie teraz roczki będą się sypać jak z rękawa.

U nas też pobudka o 5,30, ale grzecznie siedział sobie w łóżeczku i bawił się więc do 6 sobie pospałam, może i udałoby się dłużej, ale i tak już musiałam wstawać do pracy.

Napiszę Wam o cudownych przemianach mojego Dziecia :)
Od paru dni nie budzi sie na nocne jedzenie. Przesypia całe noce. Budzi sie pomiędzy 5:30 a 6:30 ale jest to do przełknięcia.
Przechodzi na tryb dwóch dłuższych drzemek (choć nie zawsze). Jak dostaje wieczorna flachę to nie ma bata muszę go odłożyć i sam ja wcina bo inaczej jest wrzask.

Oby mu tak zostało ;) Syn mi dorośleje :D

images

Agunia najlepsze życzenia dla Julka.

Ja dałam mojej na śniadanie płatki owsiane na zwykłym mleku,stwierdziłąm ze gorzej rozdarta być nie może,ciekawe czy się nie pomyliłam;-)

MIKA u mnie jest zupełnie na odwrót,wstaje coraz częściej na flachę,wczoraj przed 23 już musiałam jej dać po wielkim wrzasku.

Ostatnia edycja:
Życzenia dla Julka
Wszystkiego Najlepszego z okazji Roczku
Wszystko co piękne i wymarzone
Niech w Twym życiu będzie spełnione.
Niech życie słodko płynie,
a wszystko, co złe niech szybko minie.

reklama
Agunia - wszystkiego co najlepsze dla Julka i dużo powodów do radości i do dumy dla Ciebie :-)

Mika - u nas też jakoś nocnych pobudek mniej (chyba że zęby męczą). Tyle ze jak zaśnie o 21 to o północy cyc jest obowiązkowy. Ale potem do 6 spokój. Aż mi dziwnie od takiego długiego spania ;-) bo córka ( odpukać) też jakoś ostatnio do nas w nocy nie przychodzi.
A mój syn zjadł dziś prawie dwa jajka na śniadanie... Do Wielkanocy się chyba szykuje.. . Dla odmiany córa poprzestała na kilku płatkach kukurydzianych ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry