• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Julkowi zdrowka i szczescia i rodzenstwa zycze:-)
Moj jadl tylko o 4 i wstal ok 8. Przestawiamy sie na 1 dzienne spanie(ale za to 3h).
Ha ja juz mam zurek zrobiony zaraz kawka i spacerek. Potem przedszkole i sen mlodeg
o:-)

Agunia - wszystkiego najlepszego dla Juliusza!

U nas chodzenie pełną parą. O już od dawna chodził ale teraz przejdzie pokój kilka razy bez wywrotki i jeszcze sobie skubaniec kierunki zmienia i coś z ziemi podniesie i idzie dalej :-) J zaczął się dopiero od kilku dni puszczać ale jest już w stanie nawet 6 kroków przejść ;-)

Chłopcy spali dziś od 20 do 8, szok i niedowierzanie. Pewnie pierwsza drzemka się przesunie bo nie sądzę żeby o 10 poszli spać.

Witam. Coś nie mogę ostatnio do was napisać. Albo mi coś przeszkadza w połowie pisania albo mi aplikacja na telefonie nie działa.

Po pierwsze wszystkiego najlepszego dla J. Niech rośnie zdrowy i silny i zadowolony z życia oraz rodziców.

U nas w miarę ok. Korzystamy z pogody i większość dnia spędzamy na spacerach także dnie są w miarę ok. Za to w nocy średnio bo ostatnio młody zalicza po kilka pobudek z płaczem a o 5-6 już wyspany.

Ja nie wiem kiedy to moje dziecko przestanie jeść w nocy. Znowu jej się przestawiło i wstaje 2 razy . Pomijając to, że wstaje na mleko to oprócz tego całą noc marudzi i miota się po łóżeczku, jak ją wezmę do siebie dużo lepiej nie jest. Kiedy te zęby jej wyjdą to nie wiem. No nie wszystkie, tylko czekam na komplet 2 i 4, bo po 1 sztuce brakuje i może będzie trochę spokoju.

Rila gratki dla chłopaków. Ciekawe czy moja do roczku pójdzie sama.
Milenka ja mojej ostatnio dałam płatki i jakoś jej nie podeszły.
Moja dzisiaj od rana nic tylko wyje :baffled:

Przekichane macie z tym nocnym jedzeniem i wstawaniem. U nas od stycznia, czyli odkąd skończyło się cycowanie, przesypiamy całe noce i nawet nie chce sobie wyobrażać jak to jest wstawać w nocy do tej pory :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry