• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Cudowne dzieciaczki bawią się na trawce :)
Myjecie okna i robicie wiosenne porządki

a ja dzisiaj mam ochotę kogoś ubić i strzelać piorunami :/ a jeszcze teść był przed chwilą i zapowiedział że jutro koło 10.00 teściowa przyjdzie aaaaaaaaaa! ciśnienie jeszcze bardziej mi się podniosło i jestem wściekła i nic na to nie poradzę :/

My też korzystamy z pięknej pogody. Właśnie wróciliśmy z placu zabaw, bo Julek też go woli zdecydowanie bardziej niż wózek. Teraz Młody idzie na drzemkę, a jak wstanie to zjemy obiadem i jedziemy uczcić dzisiejsze święto :-)

Truskawkowa o tak kawki to dzisiaj raczej pić nie będę :) tak mi się jakoś nazbierało..
jeszcze M w poniedziałek zaczyna pracę w nowej firmie i będzie jeździł po dwa tygodnie czyli jak pojedzie w poniedziałek to nie będzie go na urodzinach Kuby robimy w sali zabaw ale poczęstunek będę musiała sama ogarnąć a z Hubertem na rękach życzę sobie powodzenia i na święta też zostanę sama z chłopakami a nawet nie mamy nikogo kogo moglibyśmy odwiedzić żeby nie siedzieć w domu. Do dupy to wszystko :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry