• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Mamba prognozy nie oglądasz?2tygodnie ma lać:baffled:

Moja dziś zaliczyła drzemkę tylko jedną na tarasie i od 11,30 do 19,30 nie spała już:no:.Potem bylismy po brata w szkole na rowerku i wszyscy koledzy młodemu siostry zazdrościli,strasznie dumny był:rofl2:.Tylko nie wiem czy siostra czy jej rower zrobił takie wrażenie bo na wsi robi furorę,haha
Moja raczkuje na placu zabaw,jest podłoże wyłożone takim surowcem,wiecie pewnie o czym mówię,tylko kamyki maleńkie też zbiera i do dziuba.A wczoraj nie wiem jak to zrobiła ale zesikała sie na zjeżdżalnię:-p

reklama
Witam sie i ja ;) po nieprzespanej kompletnie nocy. Mam dość, bo chcialabym miec tylko pewność przez co to jest. Podalam nurofen ale mam wrażenie ze jeszcze gorzej. Na dodatek tez czeka nas nalot teściowej jutro i w weekend a za tydzień święta. Kontrole chybe przyjedzie przeprowadzić. :angry:

Myszka łącze się w bólu, właśnie pije winko żeby zasnąć i koszmarów nie mieć w związku z jutrzejszym nalotem :/
Najgorzej będzie jak M pojedzie w trasę to będą mnie nachodzić co drugi dzień oczywiście bez wcześniejszego telefonu żebym się wymigać nie mogła. A najdziwniejsze jest to że jak M jest w domu to raz w tygodniu czasem rzadziej wpadają a jak sama jestem to masakra :/

Agunia - żeby nie było, że o przyszłym zięciu zapomniałam, tylko w pracy siedzę.
Julku - wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Rośnij duży, dzielny i zdrowy, zaradny jak mama i przystojny jak tata :-)

Milenka jakbym zobaczyła taką motylicę to pewnie przez kilka minut sama gapiłabym się w nią jak zaczarowana:-) U nas też każdy napotkany kamień musi przejść próbę organoleptyczną.

ancona Oni Cię zwyczajnie sprawdzają czy się gdzieś nie szlajasz jak mąż wyjeżdża :tak:

Madzikm akurat to ostatnie mogłaś sobie darować. Po co dziecku takiej krzywdy życzysz? ;-)

Truskawkowa czym naraiłaś sobie u matki natury, że aż dwa tygodnie będziemy musieli za Ciebie odpokutować. Ja do tej pory wymyłam tylko jedno okno i nie wiem czy będę miała wenę żeby zabrać się za kolejne.

Aaa, no i u nas standardowo pobudka o 5,30, ale że się wczoraj strasznie na m. wkurzyłam to poszłam spać o 9 więc wstałam wyspana :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry