• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam. U nas milion pobudek w nocy z wielkim płaczem a o 5.30 cwierkal już jak Skowronek. Żyć nie umierać! Moje chłopaki zdecydowanie na wiosnę się przedstawiają.

Wczoraj byłam że starszym zapisać go do przedszkola i mu pokazać to tak mu się spodobało że nie chciał wyjść. A dzisiaj jak tylko wstał to wolał że on chce do przedszkola jechać. Mam nadzieje ze się szybko zaklimatyzuje. Zaczynamy po świętach.

Wy narzekanie na wizytacje teściów a ja do moich dzisiaj jadę. Ale razem z mężem bo ma dzisiaj wolne. A popołudniu do pracy.

Witam :-)
Moja wstała po 6, a noc taka sobie.
Nie wiem jak to będzie z tą zmianą czasu, albo dzieci nic sobie z niej nie zrobią, albo będzie ciężko.
Marcia super, że Tymkowi tak spodobało się przedszkole :tak:

U mnie pada :no:

Dzieńdoberek :)

U nas od dwóch tygodni H też przestawił się na wcześniejsze wstawanie i jest to punkt 7.00 a wcześniej jadł o 6.00 i spanie było do 9.00-9.40 :) a w pokoju mam ciemno jak w nocy (rolety podgumowane)

Agunia tak tak to o to chodzi żebym przypadkiem gdzieś z domu nie wyszła bo już kiedyś M miał telefon "gdzie ona dupe wozi bo ja stoję pod klatką i nikogo nie ma" :) hehe

Trzymajcie kciuki za dzisiejszy dzień ;)

Na początek spóźnione życzenia dla Julka. Rośnij zdrowo i jedz duzo:-)

No moje dziecko chyba też czyta forum bo dopiero co go chwaliłam ze ładnie zaczął spać, tak od trzech dni znowu po około 5-7 pobudek i po 5 zaczynamy dzień. Nie wygląda to mi na żeby wiec nie wiem o co chodzi ech wiec łącze się w bólu i popijam słabą kawkę

reklama
Witam po poranku... dziś cudnie długo spałam bo pomimo że syn obudził się przed 8 to fikał do 9:25 w łóżeczku...
Mąż przed wyjściem pomógł mu odnaleźć smoka do mnie zamknęli drzwi i ja wstałam 9:15 ubrałam się, naszykowałam kaszkę do zalania kawę i usłyszałam piski. Oczywiście mały zawołał że zrobił kupę (nie lubi mieć brudnej pieluchy w szczególności rano). Przebrany zszedł na śniadanie a teraz sobie hasa po ogródku.

U mnie też miał padać deszcz więc okien nie myłam i jest prawie słonecznie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry