• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)

Movienne najlepsze życzenia dla malucha!!!

U mnie pogoda okropna, wieje i pada na zmianę deszcz, śnieg i grad :szok:
Mała oczywiście już się wyspała, cały dzień w domu, normalnie super :-p

Marcia
współczuję i życzę zdrówka.
Katjuszka to rzeczywiście malutko przybrała. Teraz dzieci już nie będą przybierać, bo są ciągle w ruchu. No, ale na pewno lepiej by było jakby troszkę więcej jadła.

A ja mam gdzieś porządki, nie chce mi się.

reklama
Katjuszka weź nie wspominaj o 8:-(. Wisi nade mną wyrwanie, zupełnie nie mogę się zebrać, boję się jak cholera. Jak E miała 2 m-ce to dentysta zalecił zajęcie się tym w trybie pilnym, wtedy miałam wymówkę, bo karmiłam piersią, a teraz to cykor po prostu ze mnie i koniec. Na chirurgię mam się z tym zgłosić.
A ile K waży? Porównam sobie z Olą, bo w tym wieku "wypasiona" była
Sprawdziłam i się przeraziłam - na 12 m-cy 7600 ważyła:szok:

Ostatnia edycja:
Moviennie wszystkiego co najlepsze dla Ciebie oraz Twojego słodkiego szczęścia. Byście razem zdobywali góry.

Katjuszkaa mój M od roku do dwóch nawet kilograma nie przybrał bo z 9,125 na 10kg wskoczył wtedy. Odpowiedź pediatry była jedna nie ważne ile przybrał byle nie chudł.
Z 8 współczuję, u mnie też do wyrwania i też nie mogę się zmobilizować. Przy poprzedniej też miałam wszystkie kolory tęczy na twarzy i wstydziłam się wyjść do ludzi...

Teraz czekam jak mały wstanie i testuję owsiankę Kupca która przyszła ze streetcom. Fajnie doprawiona to fakt i łatwa w zrobieniu tylko zastanawiam się po co napis na opakowaniu o wysokiej zawartości błonnika bo to w każdej owsiance jest.

Hej
Wpadam na szybko bo plecy dalej bolą, wszystko robię cztery razy wolniej i na nic czasu nie mam. A jeszcze dziś i jutro do pracy :-(
Na święta nie sprzątam i nic nie robię, postoje godzinę przy garach i znów mnie postrzeli - dziękuję.

Marcia - dobrze że mąż i mama byli, żeby Ci pomóc. Mms nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia.

Auliya - syn się już "puścił" :szok: Gratulować babciu? :-D;-)

Katjuszko - wiem że się martwisz bo K nie chce jeść ale dzieci najczęściej skokowo przybierają, zresztą mała na zdjęciach prezentuje się bardzo dobrze:-)
Zastanawiam się czy K lubi soczki. Są z bobofruta takie po czwartym miesiącu, bez cukru a z warzywami np "dyniek". Może przez słomkę by jej podszedł?

Movienie - sto lat dla synka!!

Madzik jakby K lubiła soczki to kamień z serca bo zawsze to coś. A ona tylko wodę. Z bidonu pluje od razu a ze szklanki nawet nie popatrzy bo od razu widzi że to coś ma kolor.. Kurcze a z tymi plecami nie da się nic na stałe poprawić? Bardzo niedobrze :(

Magda :szok: no to u nas lepiej z waga ;) 8,5 kg. To do roczku może dojdzie do 8,7.. tylko właśnie mnie martwi ten malutki przyrost, z drugiej strony Edysiek ma rację, bo przecież ona non stop się rusza. Nie v rusza się tylko jak śpi ;-) choć i to nie zawsze..

Moviennie sto latek dla Twojego Szczęścia!

Marcia szybkiego powrotu do zdrówka! Dobrze że przynajmniej masz kogoś do pomocy.

Katjuszkaa to chyba taki czas że waga stoi w miejscu u nas też H teraz nie przybiera ale waży coś ok 12 kg ;)

U nas dzisiaj zwariowany dzień M wyjechał w traskę, Huberto zaliczył bliskie spotkanie z futryną w sam środek czoła i jajo jest w sam raz na Wielkanoc ;) wrzuciłabym foto ale boję się że mi dziecia zabiorą za złą opiekę ;-) a Kuba miał dzisiaj kończyć 12.30 i teściowa miała go odebrać a o 12.00 wchodzi sam do domu zadowolony z siebie jak mało kiedy i mówi że w-fu nie było to sam wrócił :wściekła/y: nie wiedziałam czy krzyczeć czy pochwalić że sobie poradził ajjj kosmos jakiś. A i w międzyczasie zrobiłam chłopakom zakupy w smyku online i dla dwóch już nie kupuje się tak fajnie jak dla jednego :dry: Teraz młode śpi to lecę prasować bo dzisiaj od rana przy desce stoję i na raty co jakiś czas coś przeprasuję :happy2:.

Ostatnia edycja:
Ancona to ci syn niespodziankę zrobił. Ochrzan to się raczej nauczycielowi należy, że puścił. Gdyby nie daj Boże coś to miałby niezły smród koło tyłka.
Katjuszka i na K przyjdzie czas z jedzeniem. Jak teraz znajomym opowiadam jakie z Olą cyrki były z jedzeniem to wierzyć nie chcą widząc ją w akcji

Ej kto mi suwaczki zakosił?

reklama
Moviennie najlepszego dla malucha :)

Marcia, Madzikm zdrówka dla was :)

Co do 8 to mój mąż miał wyrywaną. Trwało to 15 min i następnego dnia poszedł do pracy. Koleżanka miała dłutowaną z dziąsła i miała tak, jak piszecie, tęczę na twarzy.

Nocki nie wspominam. Impreza na całego :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry