Moviennie sto latek dla Twojego Szczęścia :-)
Marcia mnie to wygląda na typowe zatrucie pokarmowe, ja mam tak zawsze, że mnie koszmarnie boli głowa jak się przytruję czymś, a paw bardzo pomaga ;-) także mam nadzieję, że Ci szybko przejdzie. Z domowych sposobów to pół łyżeczki sody mi pomaga na tzw "wyodbijanie"..
Magda właśnie problem polega na tym, że lekarka nie bardzo zareagowała, ja się tak naprawdę w domu zorientowałam po wpisach do książeczki. Także jestem zielona już całkiem z tym :-( Muszę się po świętach wybrać na spokojnie do takiej w miarę fajnej pediatry i poprosić o morfologię. Tylko, że K robi taki zjazd przy samym zwykłym badaniu, że nie wiem jak jej tą krew pobrać :-(
Mnie też ta zmiana czasu dobija. Wszystko mnie boli i nic mi się nie chce :-( A jeszcze mnie dziś czeka wizyta u chirurga stomatologa, bo mam problem z 8. Chce wyjść a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie ma miejsca i trzeba będzie usunąć. Tylko ja sobie tego nie jestem w stanie wyobrazić przy tym moim dziecku, bo kilka lat temu jak miałam usuwaną to tydzień zwolnienia, grysik jako pokarm i przez twarz przeszłym mi wszystkie kolory tęczy, o bólu nie wspominając.. :-(