• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Oczywiście, że na zamkniętym bo po pierwsze za dużo mamy utajonych podglądaczy a po drugie zaraz, któraś "przyjazna duszyczka" zobaczy, że dziecko ma krzywo przycięty pazurek i bedzie jazda :D a nie daj Boże dziecko bedzie na zdjęciu zmęczone impreza, mętne oczka, smutna minka i zrobi sie afera, że naszprycowane syropkiem ;)

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo.
U nas znowu leje a ja wyjatkowo w nocy wstawalam o 4 do starszaka...
Prezent dla O wybrany dostanie duplo ze zwierzatkami i samochodem. starszak gdziec w katalogu wypatrzyl i jest dumny.

Katjuszka Młoda dostała:
Kolczyki złote od królowej matki, od babci i dziadka wózek i czapkę, od chrzestnej kieckę z bluzką, od mojej siostry kolczyki, od prababci i mojej chrzestnej miałczącego kota, od znajomych sorter i ubranka, od brata angry birds laskę ze star wars :) od nas prezent był wcześniej.

Witam :-)
Pogoda do bani to i nastrój podobny. Po południu byliśmy na spacerku, bo nawet było ładnie. Teraz znowu leje.
Mała spała tylko raz, bo przez zmianę czasu poszła przed 11 i wstała o 13:30. Może dzięki temu wieczorem pójdzie bez problemu spać, bo jakoś mi się nie widzi, żeby szła godzinę później ;-)

U nas wczoraj bardzo intensywny dzień, porządki a potem obskoczyliśmy z chłopakami 2 imprezy. Najpierw prababcia a potem znajomi. Chłopcy byli oczywiście zachwyceni i grzeczni, szczególnie u znajomych bo mieli dużo miejsca do biegania i sporo nowych zabawek. My byliśmy trochę mniej zachwyceni bo trzeba było za towarzystwem biegać żeby sobie krzywdy nie zrobili. Dziś odczuwamy skutki dnia wczorajszego, brak sił i ból głowy. I jeszcze pogoda nie rozpieszcza, choć i tak udało się na godzinny spacer wszystkich panów wypchnąć z domu. Ja miałam czas na relaks czyli odkurzanie i mycie łazienki. Wiem wiem, patologia, bo kto w niedzielę sprząta?! ;-)

DJMka - spóźnione życzenia dla córki! Niech rośnie w zdrowiu i szczęściu.

reklama
Moja o 19.30 poszłą spać ale musiałam ją przetrzymać bo po 18 już była chętna;-)
U mnie chłodno ale nie pada,i jutro czeka mnie podlewanie niestety.

DJMKA to mała od najmłodszych lat biżuterię zbiera:happy:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry