• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

DJMka 100 latek dla córci :) i dla wszystkich "roczkujących " dzieciaków. Mam awarię telefonu i jestem wyłączona z internetowego świata w tym od Was :( Jutro m do serwisu zawiezie to zobaczymy jaka będzie diagnoza. Na domiar złego tablet też w reklamacji a do komputera to przy młodym nie siadam bo się rwie do trzaskania w klawiaturę że ho ho - a brak komputera nam niepotrzebny. :-D

Mieliśmy super noc z piątku na sobotę a dziś już standard z pobudką. Mam pytanie do doświadczonych Mamusiek: czy zapalenie ucha zawsze musi iść w parze z temperaturą? Młody znowu się zachowuje dziwnie i ma katar więc zastanawiam się czy te nocki to znowu nie ucho bo na zęby to jakoś nie wygląda. POstaram się zaglądać na komputerze do Was do czasu odzyskania telefonu - swoją drogą to już uzależnienie bo aż mnie trzęsie przez ten telefon.:angry:

reklama
Olin dostał następujące prezenty: basen z piłeczkami który zdecydowanie jest trafiony, rowerek biegowy, pchaczo-jeździk, dużą pluszową żyrafkę, puzzle piankowe, zestaw zabawek do piaskownicy i kupę ubrań i pieniądze, które dzisiaj mamusia przemieniła w buciki ;-)

Witam w kiepskim humorze. Moje chłopaki niestety nie chcieli pójść spać o normalnej porze i usypialam ich przez godzinę (a właściwie to I. usypialam ale T przy okazji usunąć nie mógł). Już mnie nerwy brały. Chyba mnie pms dopadł bo czekam na mój drugi po porodzie okres. Brzuch mnie już zaczyna boleć i wszystko mnie wkurza więc chyba pójdę za przykładem chłopaków i położę się spać szczególne że mąż mecz ogląda.

Rila ja mam tak samo jak do szwagierki pójde na kawe:) Ma mase miejsca i K raczkuje jak szalony i nie patrzy a ja zamiast kawe popijac to latam za nim:tak:

Dziewczyny bardzo fajne te Wasze Pociechy prezenty dostały:)

Ja właśnie obmyślam zaproszenia na Roczek bo jakos mnie naszlo na recznie robione zeby zostalo na pamiatke:)

Jutro wybieram sie do fryzjera bo kurcze bardzo szybko na czarnych wlosach widac mi odrosty a ja jestem za leniwa do regularnego farbowania wiec musze zdjac czern i zrobic sobie jakis brazik:)

Marcia u nas też meczyk na tapecie :) a ja wyciszam się z Hubciem do spania w sypialni.
Rila zazdroszczę czasu na sprzątanie do nas lepiej dzisiaj nie wchodzić bo mieszkanie jak po tornadzie :)

Hubert dzisiaj jest nie do zmęczenia wygłupia się cieszy psoci i jest skręcony na maksa. Jak szykowałam kąpiel Kubie to młody w ubraniu zanurkował do brodzika aż mam ciarki na plecach na samą myśl o dwóch tygodniach sam na sam z moimi diablikami :-D

Milenka tak, zbiera. U nas ogólnie w prrzentach dla Młodej przodują kiecki o teraz kolczyki ;)

Myszka moja dwójka przy zapaleniu ucha nawet stanu podgorączkowego nie miała, więc nie musi mieć gorączki. A jak przyciśniesz przy uszku to się krzywi?

Marcia zaglądasz na prywatny, bo mam do Ciebie pytanie.

Marcia u nas też meczyk na tapecie :) a ja wyciszam się z Hubciem do spania w sypialni.
Rila zazdroszczę czasu na sprzątanie do nas lepiej dzisiaj nie wchodzić bo mieszkanie jak po tornadzie :)

Hubert dzisiaj jest nie do zmęczenia wygłupia się cieszy psoci i jest skręcony na maksa. Jak szykowałam kąpiel Kubie to młody w ubraniu zanurkował do brodzika aż mam ciarki na plecach na samą myśl o dwóch tygodniach sam na sam z moimi diablikami :-D
Wow, moj dzis w wannie wsadzil glowe pod kran tak ze na nos lecialo a pod spodem do otwartej buzi... tylko starszak sam pod prysznic chodzi ale to od tygodnia tak sie nauczyl :)
Widze ze prezenty na bogato wam wyszly. U nas zrzuta na starszaka rower i mlody jedno duplo dostaje tak jak pisalam wczesniej...
Do tego wujek zakupil chlopcom koszulki minionki a dugie "i do my own stunts" wiec bede miala klony :)
Dobranoc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry