• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Nie wygląda mi to na trzydniówkę, to nie taka wysypka. W poniedziałek chyba nawiedzimy panią doktor jak nie zejdzie.

Moja teraz pała miłością do schodów :D skubana na czterech włazi i już na dwóch próbuje przy poręczy i za ręce. Oczy dookoła trzeba mieć.

Milenka Młody dostał trampolinę na 3 urodziny. Stoi u moich rodziców, jest sezonowym hitem ;)
Młoda lubi huśtawkę, ale nie na długo ;)
Sukienka świetna.

Kroczku to czas na zakupy ;)

Madzikm dużo siły. Dobrze, że E. wyrozumiała i spokojna :)

DJMKA kiecka ładna ale co z tego jak w pasie mała:nerd:.Powertowałam na allegro bo mnie zaraziłaś ta trampolina i są mniejsze może bym gdzieś wcisnęła bo młody chciał starsznie.Ale przypomniało mi się że nie ma rowera i na urodziny rower za 450zł kupujemy i dupa :no:,w takim chwilach szkoda że moje dzieci nie mają dziadków co by jakąś zrzutkę zrobili:-(.

Milenko mam taką sukienkę:) Fajna jest bo nie widać w niej bardzo brzuszka. Kupiłam ją na chrzciny bratanicy w maju zaraz po urodzeniu Kubusia:)
Tylko tyle że taka krótkawa na mnie bo ja wysoka jestem ale taka przed kolano więc tragedii nie ma:tak:

Milenka my mamy sporą, bo 2,5 m średnicy. Rozważałam mniejszą, chyba 1,8, ale rodzice stwierdzili, że tę gdzieś upchną. Teraz muszę 100 zł na osłonkę wykombinować, bo nasza popękała.

To na dzień dziecka zrzutę róbcie z chrzestnymi jak coś tam dają w prezencie ;)

DJMKA mój syn ma urodziny 8czerwca i chrzestni nie dają mu nic na dzień dziecka;-),a na urodziny chrzestna ciuchy z pepco mu kupuje;-).Biedak kiepsko sie urodził i ma jedną okazję z głowy.

KROCZEK a w brzuchu ta kiecka jest opięta?bo tam pisze obwód brzucha a pasek jest w talii a brzuch widze luzniejszy,korci mnie,na komunie bym sobie kupiła.

U nas też pogoda super więc większość dnia spędziliśmy na dworze. Na szczęście mój już pięknie biega. Czasem się przewróci na pupę i trzeba go podnieść ale tak to łazi. Po schodach też chcę chodzić ale on od razu na nogach! Po południu pojechaliśmy na działkę a tam mąż równal teren rozwozac 20 ton ziemi. Rety ale chłopaki mieli radoche. Ale nawet nie zwracalam na to uwagi. Wrócili cali czarni. Ja za to wykorzystałem chwilę i posadzilam 6 świerkow i zrobiłam porządek z moimi kilkoma kwiatkami.

Djmka kurcze może rzeczywiście to jakieś powikłanie po szczepieniu. Po mmr może być właśnie gorączka i wysypka.

Ja ze zrozumiałych względów szczepić zamierzam. Trochę dziwnie by było gdyby pediatra swojego dziecka nie zaszczepil :-) co nie znaczy że się nie boję. Powikłania mogą wystąpić zawsze i po każdym lęku. Ale też uważam że nie szczepienie może być grozniejsze.

Tak jak piszesz pasek jest w talii więc brzuch ma luzy:tak: Ja się skusiłam na nią m.in. dlatego że jeszcze miałam brzuch poporodowy i to była jedyna sukienka w której nie było go za bardzo widać:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry