• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek ja mam piaskownicę po starszym drewnianą zamykaną a po otwarciu są ławeczki do siedzenia żeby nie dupką w piasku ;-)

U nas dzisiaj zwariowany dzień. Hubert jakiś bunt ma jęczy marudzi rzuca wszystkim i tylko rączki no i jeść nie chce tylko mleko zupy dwie trzy łyżeczki i płacz bo chce mleko :/

reklama
Witajcie po przerwie, jakoś ostatnio mamy ciężkie dni. Doczytałam kilka a może kilkanaście ostatnich stron.
Powiem Wam że strasznie boje się tego szczepienia. Mały ma znowu katar i trochę je odciągamy, ale najpóźniej w maju musimy zaszczepić. Nam nawet neurolog kiedys sugerowala by jak najpóźniej małego zaszczepić. .
My też skorzystaliśmy ze słonka i dzisiaj byliśmy Nad jeziorem, ale w porównaniu do wczoraj strasznie wialo. Najbardziej mnie cieszy ze widzę po A. że coraz bardziej podobają mu się spacery w wozku i to co dzieje się na dworze. Do tej pory jak nie zasnął to w wózku po 20 - 30 min była awantura. Hehe tylko pewnie jak na dobre ruszy z chodzeniem to będzie po "wozkowych" spacerach
Pozdrawiam i kładę się spać bo pewnie kolejna wspaniała noc przed Nami (chyba idą dolne dwójki, bo innego wytłumaczenia nie mam dla tylu pobudek w nocy z rykiem)

Witam i ja po słonecznym weekendzie. Korzystaliśmy z pogody więc niemal każdą wolną chwilę spędziliśmy na świeżym powietrzu. W piątek przedarły nam się dwa kolejne zęby więc moje dziecko jest znowu radosne, uśmiechnięte i przesypia całe noce.

Piaskownicę tak jak ancona mamy z zakrywaną z ławeczkami do siedzenia. Zrobiliśmy ją kiedyś dla mojej chrześnicy, a teraz z wielkim upodobaniem wykorzystuje ją Julek.

Kroczku ponaglona Twoim postem zaczęłam szukać jakiegoś kremu z filtrem, bo Julek już się bardzo mocno opalił i nic nie znalazłam. Wszystkie się strasznie ciężko rozsmarowują, a że Julko nie lubi jak mu się przy twarzy gmera to muszę znaleźć jakiś z filtrami chemicznymi.

Madzikm jakiej firmy jest wasz rowerek, bo myślę nad kupnem, a ten mi się podobał.

Jak tam chorowitki? Lepiej już?

Witajcie poniedziałkowo.
U nas weekend do d... bo chłopcy nadal chorzy. Dzisiaj idziemy do kontroli ale coś czarno to widzę bo O kaszle bardzo brzydko, ma suchy duszący kaszel od 2 dni. Szkoda gadać. J oprócz tego że też dalej chory to za zaczął z pewnością ząbkować bo nie dość że wściekły jak osa to ma rozwolnienie.
Z tym optymistycznym akcentem zmykam diabliska inhalować.

Ewę pół nocy kaszel męczył, więc wizyta u lekarza nas nie ominie. Na razie też z inhalacjami lecimy, a łatwo nie jest, wyrywa się, walczy ze wszystkich sił. Ale patent na nią znalazłam - siostry piosenki z pokazywaniem śpiewają, ona gapi się jak sroka w gnat i inhalacja idzie jak złoto. Ale teraz same jesteśmy więc tak łatwo nie pójdzie.
Zdrówka wszystkim życzymy

Agunia nasza też uwielbia oglądać filmki i zdjęcia ze sobą w roli głównej ;)

Znowu fala chorób. Zdrowia dla wszystkich. My już po wizycie. Młodej wysypka już schodzi. Lekarka ją obrjrzała i uznała, że to poszczepienne, bo nic innego jej nie dolega.

reklama
DJmka dobrze że to tylko to i jest ok

Ja sie tylko witam,robię kawę i spadam do łopaty bo młoda włąśnie zasnęła;-).Byłysmy na dłuższym spacerze i zaliczyłam mega szybka kawę u znajomej bo była nie grzeczna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry