Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
madziolina chyba nie rozumiem...
O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.
Mi się te drugie podobają, cena za skórzane i dobrze wyprofilowane do przełknięcia.O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.