Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
madziolina chyba nie rozumiem...
O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.
Mi się te drugie podobają, cena za skórzane i dobrze wyprofilowane do przełknięcia.O, widzicie, dobrze że wrzuciłam na forum moje typy sandałków, bo faktycznie jednak lepsze ze sztywną piętką do niezbyt jeszcze sprawnego chodzenia. I nalazłam zamiennik sportowych, za w sumie małe pieniądze, takie o Buciki Rileyroos Patrick in Orange roz.22 NOWOSC (5106629184) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale za serce chwyciły mnie te 22 EMEL roczki 2206 SKÓRA sandały sandałki 14 cm (5254449238) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje., ale prawdę mówiąc cena mnie nieco studzi.