• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U mnie dziś zimno jak diabli. Ledwo 7 stopni i jak tu dzieciaki mają nie chorować?

Noc znośna. Rano znowu temperatura powyżej 38. Czekamy jeszcze dziś. Jak jutro wysypki nie będzie to wizyta nas czeka.

Edysiek moja ostatnio w nocy śmiała się, gadała i popłakiwała przez sen. Na zmianę z bratem :)

Viltutti miły poranek ze śpiewem ptaków :)

Truskawkowa miłego szykowania ;)

Truskawkowa też nie lubię jak kot mi się o nogi ociera, brrr... ja miałam takiego kota, co z mężem na kompie grał i nigdy nie łaził przy nogach.
Ja Cię tu pocieszam ;)

Mika kurde i F.? Zdrówka dla małego.

Ostatnia edycja:
kawa.gif
dla nie obudzonych, Truskawokowa wiem że wcześnie jest ale jeśli nie prowadzisz dzisiaj to może
winko.gif
na to szykowanie? było by odrobinę łatwiej:eek:

mnie muli jest mi na zmianę zimno i gorąco...
do tego szukam prezentu na 40 znajomego i nie mam zielonego pomysłu co to może być...

Odnośnie kotów to ja zawsze miałam w domu futrzaka ale odkąd mam dzieci to lubię i pogłaszczę ale mam jakiś taki dystans.. te u siostry nam wystarczą ;-)
Pogoda zajebiaszcza całą noc lało a teraz jest zimno i pochmurno :dry: zaliczyłam z rana laboratorium a że poszłam z H to nas wszyscy przepuścili i weszliśmy bez żadnego czekania :-D.
Nocka była całkiem znośna o 2.00 jedzonko i spał do 6.00 a od 6.00 do 7.00 kasłał przeokropnie aż się dusił a później jeszcze godzinkę drzemną.
Dziewczyny Djmka Mika Milenka zdrówka dla chorowitków!!!
Milenka jak tam u Was zdrówko?

Macie jakoś zabezpieczone kuchenki? Bo ten mój łazik właśnie wsadził łapki w płomień pod czajnikiem! Na szczęście to był ułamek sekundy i skończyło się na płaczu :dry:

Ostatnia edycja:
DJMka oprócz gorączki nie było innych objawów i dopiero czwartego dnia zrobiły się trochę rzadsze kupy, ale to też bez dramatu. Jedyne co mi spędzało sen z powiek to fakt, że zupełnie stracił apetyt i przez cztery dni niemal zupełni nic nie jadł.

W temacie kotów są mi zupełnie obojętne.

U mnie noc po raz pierwszy od dawna obyła się bez ryków. Słonko za oknem pięknie świeci więc jak wrócę z pracy to pewnie wybierzemy się na rower.

reklama
Dzień dobry :-) u nas zimno ale słoneczko jest :-) od rana było klo klo ale teraz śpi, to pójdziemy jak wstanie. Noc całkiem niezła. Nad ranem się kręciła bardzo ale nie darla się to mogłam drzemac ;-)

Rila, zuzanka, Madzik dajcie znak życia :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry