• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Agunia fajne oba buciki ciężko się zdecydować :-) jak masz sklep pod domem to przymierzycie na nóżkę i wybierzecie w których lepiej.

Edysiek udanego wypadu do miasta! Oby Wam pogoda dopisała bo coś nadawali na dzisiaj lanie ;-)
Używanych butów unikamy, starszak koślawił i teraz młodemu ich nie założę żeby mu krzywdy nie zrobić ;-)

U nas nocka całkiem całkiem ale poranek okropny mały znowu kaszle jak wściekły :wściekła/y: i drze się w niebogłosy dałam mu deloran, syrop wykrztuśny i idziemy inhalacje robić.

reklama
Agunia na 100ml 3 lyzeczki manny jak chcesz na gesto. Zawsze mozna dolac troszke chlodnego mleka zeby bylo rzadsze.
ja bym sprawdzila czy J jest wygodnie w tych odkrytych. Te drugie maja super kolor (jasne) tylko ile on taki bedzie ech...

Kolezanka napisala ze zaraz bedzie wiec spadam sie ubrac i na sniadanko. Mlody jeszcze nie wstal:szok:

Edysiek a ja chyba tez na befado popatrze, bo przeciez jak pogoda to one leciutkie sa i powinny dac rade.

Witajcie

Dziękuje za życzenia dla F.

Wczorajszy solenizant zasmarkany po obojczyki. A jak tylko sie zbliżę z czymś do czyszczenia nosa to sie drze tak, że aż sinieje. Wesoło sie zapowiada :/

Jeśli chodzi o sandałki to ja jeszcze sie nie zastanawiałam bo przecież dziadowi sie nie spieszy do chodzenia.

Agunia, śliczne te buciki które wkleiłaś, ale rozważ, czy te zakryte nie będą moment pozdzierane, bo Olo już nie raczkuje, ale mimo wszystko okropnie zdziera czuby w butach, więc mu skusimy się na jakieś z gumowanym noskiem.
Też miałam dzisiaj wyruszyć za butami, ale jakaś pogoda podejrzana coś ciapie troszkę i straż miejska straszyła intensywnym gradem :angry:

Widzę znowu temat butów. Akurat wczoraj patrzyłam na sandałki i ja na pewno kupię dla chłopców z zakrytymi palcami, bo jak widzę jak wyglądają czubki ich butów to w sumie nie mam nad czym myśleć.
My też jak tylko pogoda pozwala to jesteśmy na zewnątrz. Dziś strasznie ciemno i wielka ulewa nad nami wisi więc zapowiada się długi i męczący dzień. Pewnie cały czas będą marudzić :-( A i ja jakaś rozdrażniona.

Ja też lubię befado i do takiego ścierania przy raczkowaniu,szuraniu są najlepsze bo mają piętki twarde i czuby zabezpieczone.U nas sandałki tylko wyjściowe będą pewnie bo by je styrała po kilku razach.

vILTUTTI ale skoro młody ściera czubki butów a kupisz mu odkryte palce to będzie ścierał palce u stóp;-),nie wiem co gorsze:-D

Edysiek ja wczoraj zaryzykowałam i zamówiłam kieckę w sklepie internetowym,zobaczymy co z tego wyjdzie;-),oczywiście przy okazji młodej wpadnie sukienka w grochy i komplecik na lato,kuszą te ciuchy okropnie.

AGUNIA dokładnie moja jest taka zmanierowana księżniczka,rządzi a swoim zalotnym uśmiechem topi wszystkich;-),Ona się szybko nudzi a że raczkować na dłuższą męte jej sie nie chce to musi mieć tragarza co by ją przemieszczał co kilka minut.Liczę na to że jak zacznie chodzić to będzie lżej,robi sie co raz bardziej gibka i ruchliwa a rehabilitantka stwierdziła ze nie chodzi bo ma jakąś blokadę psychiczną i jest leniwa,więc czekamy kiedy sie odważy.Wczoraj już zaczęła wstawać przy pchaczu,kawałek idzie ale jak jej odjeżdza to leży jak długa;-).A przewiajmy sie tylko na stojąco i jemy też na stojąco,nie usiądzie bo ją nosi.

W poniedziałek była z tatą i chyba więcej ich nie zostawię,w samo południe przy pełnym słońcu ją posadził on czytał książkę a ona uczyła się wchodzić i wychodzić z tarasu do domu przez betonowy schodek wysokości 25cm.Dziecko miało buzię spieczoną bez czapki na głowie o możliwym udarze nawet nie wspomnę ani rozbitej głowie na betonie.Oczywiście m stwierdził że się głupot czepiam.

Widzę że tylko ja jakaś dziwna i mnie do nowych ciuchów nie ciągnie. Z drugiej strony zostałam zaopatrzona przez dwie koleżanki w dwie torby na zbliżający się okres to może dlatego?
Zaraz młodego będę musiała budzić bo coś za długo śpi. Jabłuszko z jaglanymi płatkami czeka a ten ani mruknie.

reklama
Truskawkowa to pochwal się nową fryzurą. Moja jest już przedawniona, a ja ciągle zdjęć nie zgrałam :sorry:

Viltutti u nas buty przeszły raczkowanie, a teraz przechodzą chodzenie i o dziwo są w stanie niemal idealnym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry