• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ja używanych też unikam. Co prawda mam dwie pary po chrześniaku, ale miał ze 2 razy do wózka założone jak jeszcze nie chodził. To takie chyba mogą być :eek:
Befado nie kupiłam, bo poszłam do CCC a tam znalazłam takie 50% taniej i do tego rabat 30% na kartę i za butki zapłaciłam 17,50 :tak:
Będą na teraz na podwórko.

A sobie kupiłam magnolię na ogródek :-D

Załączniki

• nelli.jpg
    nelli.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 50
Ja prywatę urządzam ale padam na pysk, F zasmarkany, ze stanem podgorączkowym i początkowym stadium kaszlu urządzał dzisiaj mały armagedon, na rękach nie chciał a w zabawkach też zbytnio zadowolony nie był. Noc pewnie z głowy bo już się obudził dwa razy z rykiem :/

Spokojnej nocki.

Mika zdrówka dla F i spokojnej nocki!

H dopiero powoli przymierza się do snu :confused2: a K jeszcze się inhaluje, kaszle brzydko i coraz częściej. Nie wiem już czy to alergia czy może chory ale innych objawów nie ma Tylko ten paskudny kaszel..

Agunia przepraszam że tak późno ale ja tylko wieczorami wchodzę na BB :) Podawałam proporcje do lanych kluseczek. Jedno jajko i trzy łyżki mąki. Wychodzi dosyć sporo więc i sama pewnie skosztujesz:tak:

Ancona, Mika zdrówka dla chłopaków.

Edysiek butki super a cena powalająca:-D

Truskawkowa fotę poprosimy:)

K tradycyjnie urządził dziś z rana scenę bo on idzie na dwór i nie ważne że leje jak z cebra:wściekła/y: Koniec końców pół dnia przesiedzieliśmy w piaskownicy pod daszkiem z przerwami na kąpiele w kałuży. Padł znów przed 19 ale już dwa razy z rykiem się budził tak więc syropek przygotowany i jak znów się obudzi z płaczem to podam mu przeciwbólowy bo zakładam że to zęby.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry