• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

F już w miarę ok, ale jak go zacznie kaszleć to kaszle, kaszle i końca nie widać. Trzy razy mi sie porzygał od tego kaszlu. Apetyt mu pomału wraca. No cudów nie ma ale przynajmniej już nie ma skrzeczącego głosu. Z nadmiaru siedzenia w domu w ramach uzupełniania diety spróbował ziemie z kwiatków.

reklama
Agunia zdrówka dla Julcia. Wracajcie szybko do domku :tak:

Mika dobrze że z F już lepiej a ziemia na pewno miała ciekawy smak:-D

Edysiek bombowe zdjęcia:) K też bardzo lubi się bawić w piasku i też jest kupę trzepania potem. Najbardziej jednak pasuje mu kopanie w ziemi jak coś robię w ogródku:tak:

Mika, Agunia, Ancona zdrowka dla chłopców.
Ja korzystalam z braku starszaka i udało mi się łazienki sprzatnac.
Tylko młody postanowił sie wywalic na betonie i zamiast zedrzec kolana to pol paznokcia zdarł boli nawet jak o tym pisze :baffled:

Agunia - mam nadzieję że dziś u Julka lepiej i są szanse na szybkie wyjście do domu!

Mika - kaszel u takich dzieciaków plus siedzenie w domu to męczarnia ale dasz radę :-)

Ancona - ja nie wiem czemu dzieci tak przewlekle kaszlą :-/

Milenka - wiem coś o chęci wyskoczenia z samochodu, jak z tyłu stereo atakuje to po minucie mam dość!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry