• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
no... ja się pochwaliłam że mój jakąś przemianę duchową przeszedł...

Ta. Odszczekam to dzisiaj... aktualnie śpi, ale w ciągu minionej godziny wyczerpał chyba moje miesięczne pokłady cierpliwości i opanowania, więc jak nie obudzi się w lepszym humorze, to widzę marny nasz los.

Ale się dzieje od rana. Moi dopiero wstali, więc cierpliwość jeszcze mam.
DJMka dzia za kawe:tak: W przeciwieństwie do chłopaków ja źle dziś spałam.
Laski głupie pytanie inspiracji obiadowej szukam-mam filet z kurczaka:eek:Jakieś łatwe i szybkie danie??

No to widzę że nie ja jedyna już mam dość dzisiejszego dnia! O obudził się o 5:30 z takim rykiem że uszy więdły i nie dał się już uspać, oczywiście J się też obudził i przerażony wył. Powalczyłam z nimi 40 min, nic to nie dało i poszłam się jeszcze położyć. I tak na zmianę któryś wył po czym przesypiał i za chwilę znowu wycie i tak dotrwali do 8 kiedy już wycie apogeum osiągnęło. Wspaniały początek dnia. Teraz śpią a ja dogorewam.

Edysiek poszalała Kinga.

Viltutti jak to mówią: nie chwal dnia... ;) skąd ja to znam :D

Truskawkowa nie ma za co ;) ja jak mam fileta to dorzucam do niego warzywa chinskie i jest jedzenie. ;) albo robię z przyprawą do gyrosa i ryż z curry. Są też fajne placki z dodatkiem piersi z kurczaka, papryki i sera.

U mnie obiad sam się pcha do gara.

A tak serio to mam plagę slimaków a tu deszcze 2tygodnie mają być.
Dzieciakom nie służy siedzenie w domu,moja też jojczyła od rana i padła przed chwilą.

TRUSKAKWKOWA albo po chińsku z ryżem,albo po meksykańsku z fasola czerwoną.kukurydzą,papryką.Mój syn tylko jada w postaci kotlecika,papirusa albo w panierce z kamisa nagetsy;-)

EDYSIEK to świnka miała niezły wstrząs:-D

Załączniki

• 20150521_100758.jpg
    20150521_100758.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Kroczek_K mój tez się bije po głowie od kilku dni. Sluchajcie dziś nasze dzieci maja święto: dzień kosmosu :) u nas tez pobudki co chwilkę i pobudka o 6:28. Teraz zaliczamy drzemke. Myślę, że jedyną - więc oby długą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry