• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka zapraszam u mnie ma być ciepło do wtorku. :tak:
Mika moja też gryzie. Bierze moje palce wkłada do dzioba i od razu ma radochę a jak zaczynam zabierać to gryzie. A mała zołza gryzie naprawdę mocno.
Kot też gryzie i rozbójnik z niego straszny. Śmieję się, że on i Kinga to te same charakterki :-D Na szczęście już go eksmitowałam z domu.
A najlepsze, że jak mamie powiedziałam, że Kinga taka rozdarta, to stwierdziła że ma to po mnie bo też taka byłam :eek:

reklama
Hejka:-)

Oooo widzę wakacje na tapecie:) My stwierdziliśmy że w tym roku pojedziemy gdzieś blisko czyli Ustroń lub Wisła:tak: ale w przyszłym nie ma zmiłuj i jedziemy nad nasze morze:)

Co do Dnia Dziecka to ja chyba zakupię K sztućce ze Skip Hop bo się zaczyna już domagać łyżeczki i widelczyka bo on sam będzie jadł a że idzie mu całkiem ładnie to chyba się skuszę:tak:

Milenko możemy sobie podać ręce:) Mój K tylko wygląda jak Aniołek ale takie Diablik z Niego że aż strach. Wszystko wymusza płaczem, wije się i wierzga. Ubrać go czy przewinąć to po prostu dramat:no: No i najgorsze jest to że bez mamy ani rusz i nawet tata jest beee.
Zmykam dziś bo Księciunio wstał o 5.30 i zadowolony spał w dzień 2h ale ja padam na pyszczek:-(

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. My zagramanicę wybieramy zdecydowanie w tym roku, póki Julko leci jeszcze za darmo.

Jeśli chodzi o wymuszanie wszystkiego płaczem i wierzganiem to witam w klubie. Dzisiaj miałam podobną akcję na placu zabaw, bo Jaśnie Pan Księciunio będzie siedzieć tyłkiem na betonie i koniec!!! Też muszę się już wziąć za gówniarza, bo ustawia nas pod swoje dyktando.

Na dzień dziecka też nie mam pomysłu.

Edysiek niedaleko pada jabłko od jabłoni ;-)

Milenka fajna kiecka. Bierz.

Kawa na stole ;)
Ciężka noc za mną. Młoda, co chwilę się budziła z wrzaskiem. Dostała ibum, ale chyba niekoniecznie pomogło.

Ciężka noc sa mną, a gorszy dzień przede mną.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. U nas noc ok. Ale zasnął o 23, a dlaczego?? Bo jasnie pan chcial ze mna na lozku zasnąc. Meczyl się w łóżeczku aż go wzięłambi zasnął w sekundzie. Właśnie wypil mleko i pewnie jeszcze zasnie. Z racji tego DJMka poprosze kawkę do łóżka:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry