Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
teraz poszła na drzemkę z tatą bo znajomi przychodzą popołudniu to naiwnie mam nadzieję, że dziś będzie ładnie spać ;-) a mój m średnio się temperatura przejął, jechałam do księdza po zaświadczenie a on K na spacer ubrał. schodze na c dół, a kurtka leży. Bo mowie mu ubierz w fioletowa. To ubrał w dres różowy :wściekła: na 12 st!! Dziecko lodowate wróciło..

U nas dla starsza jinn z przedmiotami (pisałyście o nim w zeszłym roku) a młody dostanie lego duplo kaczuszki.Ancona u mnie też pobudki co chwilę, a do tego łeb mnie od samego rana boli.
Auliya tantum verde możesz. Mi pomagały tabletki do ssania natursept.
Mika ja jak starszego pierwszy raz obcięłam to trudno bylo mi się przyzwyczaić, tak wydoroślał.
Kawę stawiam![]()
Macie prezenty bądź pomysły na dzień dziecka?
ZDRÓWKA dla wasWitam po kawce. Tymek na szczęście już nie goraczkuje i nie wymiotuje i w ogóle nie wygląda na chorego, no może poza niewielkim katarem. Ale do przedszkola nie poszedł, dzięki czemu mam dzień wolny od pracy, bo teściowa z dwójka zostać nie chciała. Ale przyjedzie do nas niedługo to posiedzi z chłopakami chwilę a ja zakupy pojadę zrobić. Tylko że mnie też gardło boli. Chyba też psikne sobie tantum bo tylko to mam w domu.
Ale bym sobie pojechała gdzieś za granicę. No ale w tym roku to odpada. Może za rok ja się już urządzimy w domu.
Za darmo jak za darmo, dowiedz się czy dopłat za wózek nie ma a reszta chyba tak samo. My jak lecieliśmy z 2 latkiem do brata to tańsze bilety były niż dopłata na wózek a 3 bagaże mogliśmy mieć. Inaczej pewnie jak wczasy się kupuje tego z dziećmi nie trenowaliśmy więc się nie mogę wypowiadać.Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. My zagramanicę wybieramy zdecydowanie w tym roku, póki Julko leci jeszcze za darmo...
A już myślałam że tylko dla mnie były w zwykłej cenie. No i przyznam że taką brązową kupiłam koleżance za 3 zł ostatnio. Będzie później dla Ali... Ładne spódniczki, ale cena wcale nie jest powalająca jak dla mnie. ..

;-)
i jeszcze mówi, że fajna jest
chyba mu się podoba jak malpe udaje, bo jej raz pokazał i cały czas teraz robi i wydaje dźwięk ;-)