• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Matko ja tu na luzie wchodzę bo weekend i pewna jestem że niewiele się dzieje a tu tyle stron do czytania;-)

U nas pogoda dziś była kijowa bo zimno a teraz pada. Ciekawe jak będzie jutro bo są festyny w Radomsku i na Pociesznej Górce (fajna nazwa) i chciałam K zabrać.

Co do zasypiania to K zawsze usypia na rękach przy butli ale jego kiepskie noce raczej nie wynikają z tego że usypia ze mną bo robię tak od urodzenia. Dziś np miał fajną nockę bo tylko raz obudził się o 2 na mleko i spał do 7.

Oj Milenka masz rację ja też uwielbiam kupować coś dla K. Zawsze coś mu kupię jak jadę na zakupy. Dziś w Deichmannie kupiłam mu sandałki na podwórko bo go tenisówki obrabiają w paluszki jak się nóżka spoci. Wrzuciłabym linka ale nie mają ich w necie w ofercie. Generalnie są na rzepy i przy palcach i przy kostce bo K ma wysoką stopę na podbiciu i takie zwykłe mu nie weszły na nóżkę.

Mika udanego lotu jutro:)

reklama
Haha:-) A z winem z Wami....wczoraj kupilam czerwone, wiec trzeba sie umowic wiwczorem-bo sama pic nie bede;-)

Poczekajcie chociaż do jutra, niech spokojnie wyląduje [emoji12]

Z zakupami to u nas tak, że zawsze jak ide na sklepy to F coś się dostanie. Mąż rzadko (z racji pracy) sam z F idzie na zakupy ale jak już wyjdą to wracają z czymś dla F. Tak poza nawiasem myślałam, że go śmiechem zabije Hehehe o tym później [emoji6]

Ostatnia edycja:
Viltutti Julek sam zasypia a noce i tak są ostatnio w kratkę.

Mika miłej podróży.

Milenka fajne kiecki i ważne, że ich zakup Cię cieszy, bo w końcu nie zawsze chodzi o to żeby coś kupić jak najtaniej.

Marcia zdrówka dla synka. Biedactwo, z tego co pamiętam niedawno też musiał przyjmować antybiotyk.

Truskawkowa, no właśnie, jak tam atmosfera w domu po powrocie męża?

Jeśli chodzi o zakupy to ja też zawsze wracam z czymś dla Julka. No ale muszę się przyznać, że i o sobie staram się nie zapominać ;-)

Edysiek u mnie dzis tez cieplutko a jutro jeszcze cieplej ma byc:-)
A my dzis zwariowany dzien mamy. Rano juz ze starszakiem w sali zabaw u jego kolegi bylismy. Pozniej pojechalismy odebrac tort szybkie zakupy na grilla i o 15 robilismy impreze urodzinowa. Mlody przez to nie spal mi i chyba za duzo wrazen bo o 16 byl mega zmeczony a zasnac nie mogl. O 17 zasnal a pol godz pozniej juz wstal zadowolony i do 21 siedzielismy na ogrodku.

Milenka ja tez uwielbiam kupowac ciuchy chlopakom. Sobie juz prawie nie kupuje bo wole na nich wydac pieniadze. Ostatnio w Reserved na przecenie zostawilam ponad 300 zl a wczesniej w Pepco jeszcze im kupilam.

Marcia zdrowka dla chlopakow.

Villutti moj zasypia przy cycu.

AuYLIYA w smyku po 3zł były?Ja mieszkam na wsi,wszelkie ciucholandy odpadają bo po 3zł to tam nawet majtek nie kupię ;-)
Mój starszak jinna państwa dostała na mikołaja,bawił sie 2dni,teraz leży w pudełku jak wszystko inne.
Z tymi darmowymi lotami może niech Mika się wypowie,też słyszałam że wiecej opłaty wychodza niż bilet ale być może inaczej to wygląda przy wykupie wczasów biurze podróży.
niestety nie w smyku i fartem kupiona w dodatku dla cudzego dziecka bo dla swoich nic mi sie wtedy nie udalo wybrac... ja troche nie mam wyjscia poki co bo tak jak kupie starszemu cos nowego tak O jest poszkodowany bo wszystko juz ma i jak bym miala wydac 30zl czy 50zl to niestety wiem ze nie musze (mam ubrania po 2ce) a w obecnej sytuacji wiem ze poprostu nie moge wydac tych 50 bez koniecznosci.

My dzis po wspanialym pikniku pozegnalnym z poprzedniego przedszkola. Caly dzien 21 stopni, chlopcy wybiegani smacznie spia.
Ja zaraz tez zmykam bo nabiegalam sie za nimi niesamowicie. Nie piszcie tyle!!! Ninadążam czytać:baffled:

Co do jinna to specjalnie wybralismy rzeczy zeby bylo prostrze. Panstwa ogladalismy w smyku i jak na 6lat przystalo oczywiscie o Polsce pomyslal tylko nie znal odpowiedzi na pytania. Zobaczymy ile podziala

Dzień dobry. Jak ja dziś nie mam siły :-( chyba zaraz się zdrzemne z K. Ostatnio była fajna i grzeczna, ale teraz nadrabia z nawiązką, nie mówiąc już o tym, że się nudzi w domu bo kropi i zimno :-( a zęby dają o sobie znać w postaci kręcenia, jeczenia i wstawania juz od 3-4. A definitywnie wstaje ok 7. Teraz ledwo do drzemki do ciągnęła bo była tak śpiąca, że się drzec zaczęła aż.

Potrzebuję pomocy :-) znacie jakieś fajne piosenki z animacjami na necie? Pokazałam kilka dni temu K takie animowane typu żabka mała, jadą jadą misie, jagodki i mam problem bo ona chce ciągle żeby jej to puszczać. Daje mi komórkę, zaczyna podrygiwac i czeka aż włączę. Tylko, że ja już tego samego w kółko słychać nie mogę. A jest dużo ale bez animacji i takie jej nie interesują..

Witam :-)
Mała śpi a ja chętnie też bym się położyła.
Katjuszka U mnie też na okrągło te piosenki lecą i mam dość. Chyba poszukam tych co DJMka pisała.
Mika jak lot?
To moje nowe kwiatki, wczorajsze i wcześniejsze 001.jpg 005.jpg007.jpg

A tutaj najpiękniejszy kwiatuszek 032.jpg

Załączniki

• 20150524_141212.jpg
    20150524_141212.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 76
  • 001.jpg
    001.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 92
  • 005.jpg
    005.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 007.jpg
    007.jpg
    38,9 KB · Wyświetleń: 81
  • 032.jpg
    032.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Lot super, Filip grzeczny mimo, że nie zasnął nawet na 5 minut. Koło nas siedziała taka stara baba, z twarzy bardzo nieprzyjemna, no taka ropucha...i jak tylko F na nią popatrzył to wystawiał jęzor. Nie mam pojęcia skąd mu sie to wzięło, także przez większość lotu siedział z wywalonym jęzorem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry