• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Witam :-)
Katjuszka ja też ostatni z wiadomych powodów nie mam nastroju na pisanie.

Kroczek ciężko powiedzieć czy Kubuś wytrzyma. Jednak obawiałabym, że będzie zmęczony i może Ci popsuć zabawę. Najlepiej jakby z kimś został w domu.

U mnie też codzienne pogoda dopisuje i przez to czasu mam dużo mniej.
Teraz zaczęło padać i mam nadzieję, że popada porządnie. U mnie deszczu nie było już ze 2 tygodnie i sucho strasznie. Codziennie wieczorem trochę podlewam ogródek, Ale to niewiele daje.

reklama
U nas noc jak zawsze pobudki ok 5 i to od jakiegoś czasu z płaczem, ale wystarczy cyc i śpi. Dziś pobudka o 6 to teraz odsypia juz 1h. Wrociliśmy ze spaceru, u nas dzis upał ok 25 stopni. Zaraz po starszaka do przedszkola jade a pózniej znowu na plac zabaw.

1 czerwca u nas zapisy do żłobka, chciałam do pracy iść ale raczej marne szanse bo pierwszeństwo mają matki pracujace, a jak mam pracowac jak nie mam z kim go zostawic :wściekła/y:

Jestem i ja. Wiecie jak to jest "baba musi po powrocie swoje posprzątać" tzn. po swojemu. Zakupy, obiad i tak zeszło.

Pogoda fajna, bez upałów ale ok.

Nocka na "nowym" miejscu też bez zarzutów.

Hejka.Ja też weny nie mam,zbieram sie od wczoraj żeby napisac i jakoś tak schodzi,a teraz to już nie pamiętam co komu.

EDYSIEK ojjjj zazdroszczę tego wolnego terenu i nowych nasadzeń,azalie i rodendrony królują teraz zdecydowanie.Deszczu możesz zabrać troche odemnie bo leję od kilku dni i do piątku tak ma być już mi sie :angry:.

OLIWIA no taka mądra polityka z tym żłobkiem i przedszkolem.

KROCZEK ja bym nie liczyła na jednorazowe przesunięcie drzemki,dziecko ma swoje nawyki i w porze spania pewnie będzie miał kryzys.

Ja dziś miałam zalatany dzień,byłam z małą u laryngologa i oczywiście jest tak jak podejrzewałam,wszystko ok,do 2roku życia to ucho może łapać skoro ma takie skłonności i nic z tym nie da sie zrobić.
U nas co prawda od ponad miesiaca zdrowa i bez żadnych leków,w czwartek mamy szczepienie.
Wieczorem miałam zebranie w szkole,mam kupić dzieciom skakanki na dzień dziecka bo wychowawczyni z szokowana że 7latki nie potrafią skakać na skakance :-D

Ostatnia edycja:
Agunia u nas te piosenki to jedyny sposób na zmianę pieluchy bez darcia :-D

Edysiek piękne kwiaty! Jak wracaliśmy z poprawin to na jednym podwórku zwrócił moją uwagę ten pomarańczowy tylko to już duży krzak był i wyglądał super!

Milenko dopiero teraz odpisuję że nie masz się co martwić 12h jazdy nas czeka licząc krótkie postoje 24h także to będzie hardcor ;-) a spódniczki super! w piątek też zrobiłam chłopakom zakupy w smyku korzystając z przecen jutro może paczka przyjdzie :-D dobrze że M już w trasę wybył to zawału nie dostanie :-p

Mika nie ma to jak po swojemu ogarnąć :-)

H dopiero padł! Cały czas się śmieje i broi! Dzisiaj wyrzucił pranie z miski odwrócił do góry dnem, wszedł i przewracał kwiatki na parapecie :baffled: a najlepsze jest to że jak już coś wyrzuci to musi podeptać i nie ma zmiłuj.

Ja też jestem:)

Młody dziś ładnie spał w nocy (prawie do 5 sam w łóżeczku) ale za to trzy razy podchodził do drzemki w ciągu dnia aż w końcu wsadziłam go w auto i usnął po minucie:tak:

Moja mama jest chętna do zostania z wnusiem i chyba tak zrobię że uśpię go normalnie i będę liczyła na cud że się nie obudzi do rana;-) W razie czego przyjadę bo niedaleko impreza.

Zmykam spać kobitki:) Dobrej nocki

Melduje się i ja. U nas ostatnio noce dobre mimo że zeby idą. Dzisiaj zauważyłam pierwsza trójkę:-) jedyny objaw to slinienie. Bo marudny nie jest. A może ja tego nie odczuwam bo w pracy jestem.

Edysiek piękne kwiatki. Ja też wczoraj kilka wsadzilam bo od sąsiadki dostałam. Może jutro wam się pochwalę. A teraz kończę bo mąż właśnie przyjechał.

Edysiek chyba tą samą mamy azalie.

W niedzielę byliśmy na imieninach i córa miała towarzysza również na 4 łapach, zajęła jego miejsce i zabrała mu zabawki

Załączniki

• 20150517_184932.jpg
    20150517_184932.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 67
  • 20150524_172751.jpg
    20150524_172751.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 72
  • 20150524_172909.jpg
    20150524_172909.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 59
Milenka wygląda ślicznie :-) miała kolegę i zdjęcie mówi "chodź poganiamy się"

Zapomniałam napisać że H odkrył ssanie palca i teraz wyrzuca smoka i pcha pokolei paluszki do buzi i cmoka :baffled: sam się z tego śmieje ale mam nadzieję że mu przejdzie bo już go z mokiem wolę jak z paluszkami w pychu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry