• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

hej
Ja jak zwykle po maratonie w pracy
Nawet nie siłuje się was nadrobić bo szans nie ma

Mała pewnie zaraz wstanie z drzemki tak że czasu niezbyt wiele na przeczytanie wszystkiego.
Powiem tylko że chyba przylecimy we wrześniu do Polski tak że Katjuszkooo, Milenko szykujcie się bo musimy się jakoś umówić:tak:

Jestem tak ostatnio zmęczona że nawet na forum nie mam siły zaglądnąć. Dobrze, że mała grzeczna i śpi ładnie ostatnio (kto ma kiesko ze spaniem dzieci niech nie czyta), dziś np spała od 21:30 do 9:30 z pobudką o 2:30 żeby wziąć ją do łóżka i o 6:30 na mleko.

reklama
Oo Madzik przypomnialas mi coś ;-) mam nadzieję, że uda się spotkać :-)

Oliwia pamiętam,że pisałaś ze będziesz miała Krk pod koniec maja. Aktualne? W tygodniu jestem do dyspozycji, gorzej w weekendem, bo w sobotę kolejni znajomi a w niedzielę chrzciny..

Hejka:)

He he he Mika a co na to ta babka? Dzieci mają nosa do ludzi:tak:

Edysiek tfu tfu tfu żeby nie zauroczyć ale masz piękne kwiaty i ten najmniejszy najładniejszy:-D

Katjuszko my obecnie całe dnie na dworze spędzamy ale ja niezmiennie puszczam K w domu Radio Kubuś tylko że tam nie ma animacji. W TV normalnie włączam mu kanał z muzyką i podryguje jak tylko:)

Mam problem co tu zrobić z K bo za tydzień w piątek mamy 18-tkę mojej chrześnicy. Impreza zaczyna się dopiero o 20. Ja chętnie bym się odchamiła i pobawiła a poza tym jako chrzestna dobrze by było żebym była. Problem jest taki że K zasypia mi już między 18 a 19 i niestety potrafi się obudzić z płaczem i tylko ja mogę go utulić. No nawet mój R nie daje rady. Zastanawiam się czy jak położyłabym go spać np około 18 na dłuższą drzemkę to czy by mi wytrzymał do 22-23?

Katjuszka bede w Krk ale za 2 tyg i to w wekend. Niestety chyba czasu nie bede miec abysmy spotkaly sie bo jedziemy na otwarcie restauracji a w niedziele juz po sniadaniu bedziemy wracac. Na dluzej przyjedziemy na poczatku sierpnia bo jedziemy do Bukowiny Tatrzanskiej.

A my dzis znowu caly dzien na dworze. Po sniadaniu poszlismy glosowac a pozniej na ogrodzie. Jest moja mama u mnie to dzis zrobilysmy sobie Dzien Mamy bo jutro wyjezdza. Kupilam szampana ciasto lody :-) a mamie w prezencie kupilam w Rosmannie kremy do twarzy .

Kroczek - siedziała jak posąg, odniosłam wrażenie, że bała sie latać i nawet sie nie ruszała.

Oliwia - moja mama też dostała na dzień Mamy kremy, cena super bo jednak -40% to dużo.

Ostatnia edycja:
Katjuszka u nas kiedyś na topie były te piosenki Wheels On The Bus | Plus Lots More Nursery Rhymes | 54 Minutes Compilation from LittleBabyBum! - YouTube Teraz Julek ogląda wyłącznie filmiki z sobą w roli głównej.

Pogoda wczoraj była znośna więc też cały dzień spędziliśmy na placu zabaw. Na koniec zaliczyliśmy oczywiście małą histerię, bo księciunio jeszcze nie chciał wychodzić z placu zabaw, a rodzice się uparli.na powrót do domu :wściekła/y:

Kroczek, gdyby sytuacja miała się zdarzać co dwa dni to pewnie byłby problem, a tak skoro jest to wyjątek to na Twoim miejscu wyszłabym śmiało na imprezę, a mąż niech ogarnia sam całą sytuację. Należy Ci się.

Madzikm, ale spanie :szok:

Edysiek piękne kwiaty.

Ostatnia edycja:
Stuk puk... hello, wszystkie już wyjechałyście z Nowej Polski? TO nie jest prowokacja ;-)

Rozumiem, że ja mam kryzys i nic mi się nie chce, nie mówiąc o mało zachęcającej pogodzie.. ale chyba wszystkie nie macie kryzysu?

Znikam, bo musiałabym smęcić nt nocy, dni i niani...eeeee

reklama
Stuk puk jestem:-) mam zabiegany dzien-wstawilam ziemniaki o 11:30. Poszlam sorawdzic o 11:50, a tam cisza.....gaz zgasl. Starszak obiad jadl o 12:30i biegiem do przedszkola:-)
Noc bez szalu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry