• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Marcia ja mam przerąbane z chlopakami, ale u Ciebie to jakis armagedon w tym roku. Siły dla Ciebie i zdrowia dla chlopcow zycze.
Mika spoko nie upije sie-jutro do krolowej matki jade, wiec trzeba wygladac:-)

reklama
MIKA a ja bez zgody Katjuszki udostepniłam:baffled:.Bezpiecznej podróży.

MARCIA zdrówka dla T,idziesz na opiekę czy teściowa z dwójką zostanie?

TRUSKAWKOWA teraz masz męża to w weekendy zajęta jesteś,ja jak zwykle sama z dwójką w domu.

AULIYA moja do przedwczoraj z 4zębami,włąsnie się przebiły dwie górne jedynki i górna czwórka,oczywiście wszystkie na raz po kilku miesiacach przerwy.

Moje dziecko poszło na drugą drzemkę:szok:,w ogóle taka nie wyrazna jeste,nie wiem czy coś sie nie wykluje a miałam w poniedziałek iść termin na szczepienie wziaść,ciekawe czy dojdę.

Moj to dzis wcale nie spal. Moze teraz w aucie zasnie:-/
Milenko ale ja przez 5 lat bylam sama. Teraz m jest ale w sumie cale dnie sama jestem bo o 6 wstaje, a wraca ok 19, zje obiad i idzie pakowac sprzet na nastepny dzien. W domu zjawia sie czasem ok 21 jak junior juz spi, a starszy szykuje sie do snu. Tyle, ze w niedziele ma wolne. Ale i tak lepsze to niz siedziec oddzielnie.

TRUSKAWKOWA wiem o tym,dlatego teraz masz inaczej bo jednak mąż wieczorem wraca i musisz przygotować mu obiad i deser:-p:cool2:,no i w weekendy zawsze gdzieś pojedziesz czy imprezka jakaś a tak to w domu siedziałaś i z nami wino piłaś:-D

A w ogóle to chciałam opieprzyć AULIYA i EDYSIEK bo mi zepsuły radość z kupionych kiecek,a ja je kupiłam nie dlatego ze niby tanie tylko dlatego ze mi sie podobały i mierzenie w kategorii że w szmateksie kupi sie taniej do mnie nie przemawia bo ja kupuję nowe rzeczy.

Ostatnia edycja:
Ja zwariuje!! Cały dzień w domu spędzony z dwójka dzieci i gryzacym wszystko psem to już za dużo. Mam jakąś resztę wina to chyba ja też się wieczorem dołączę. A M wróci jak już chłopaki będą szli spać. I znając życie jeszcze skomentuje że coś jest nie zrobione. Nic tylko się upic.

U nas lepiej. Zdrowka dla pozostałych chorowitkow życzymy.
U mnie tez jutro najazd Wiedźmy a ja na dodatek sama wiec pewnie ciśnienie będę miała że ho ho.
Oby pogoda dopisała to dzieciaczki wybiegaja się i zmęcza,to może doczekamy odmiany tych kwietniowych kosmitów.

reklama
Milenka nie chciałam żeby tak wyszło. Ja staram się jak najtaniej kupić. Nie na lampach ale w sieciówkach. Ale jak mi się coś spodoba to kupuję i nie patrzę na cenę.

No i teraz pewnie Was zdenerwuję, alrAle U mnie pogoda cudna. Mała latała w sukience z krótkim rękawem.
Ą dzisiaj u nas kiermasz kwiatowy był Ą potem festyn. I mam kilka nowych nabytków W tym rododendrona i azalię. Jutro wrzucę zdjęcia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry